«Λουκέτο» μετά από 17 χρόνια λειτουργίας σε ένα από τα πιο δημοφιλή και κεντρικά πρακτορεία ΟΠΑΠ της Κομοτηνής

 

Ένα από τα πιο κεντρικά και δημοφιλή  πρακτορεία ΟΠΑΠ της Κομοτηνής αναστέλλει την λειτουργία του με το τέλος του μήνα, έπειτα από 17 χρόνια που αποτέλεσε αθλητικό στέκι για πολλούς φιλάθλους της πόλης.

Ο λόγος για το πρακτορείο «Bet Top» των Παναγιώτη και Σταύρου Γκουδουσίδη, ιδιαίτερα γνωστών φιλάθλων με παρουσία και στα οπαδικά δρώμενα του Ολυμπιακού αλλά και γνωστών στελεχών της Ζωοφιλικής Κομοτηνής, σε βαθμό που δυο σκύλοι έγιναν έμβλημα του πρακτορείου, το οποίο λειτουργούσε στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου και Ορφέως.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιδιοκτήτες του κεντρικού πρακτορείου, κάνουν λόγο για «φανερά δυσμενείς όρους», που επιχείρησε να επιβάλει ο ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας του πρακτορείου. Όμως τονίζεται ότι κάτι νέο ετοιμάζεται. Η ανακοίνωση της της διεύθυνσης του «Bet Top» έχει ως εξής:

«Η διεύθυνση του πρακτορείου ΟΠΑΠ “Bet Top” βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει ότι αναστέλλει αναγκαστικά τη λειτουργία της επιχείρησης από τις 28 Φεβρουαρίου, εξαιτίας της άρνησης συμμόρφωσής μας με τη νέα σύμβαση της ΟΠΑΠ Α.Ε., που επιβάλει φανερά δυσμενείς όρους για την επιχείρηση μας. Μετά από 17 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, σταθερά στην πρώτη γραμμή του κλάδου μας, μετά από καινοτόμες ιδέες που εισάγαμε στην πόλη, με διάθεση να εξελισσόμαστε συνεχώς, κλείνουμε μια πλήρως υγιή επιχείρηση χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε. ή στο δημόσιο, με την ελπίδα ή την βεβαιότητα για μελλοντική δικαίωση. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αμέτρητους πελάτες μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μοιράστηκαν μαζί μας την καθημερινότητα τους. Εμάς ξέρετε που θα μας βρίσκετε από εδώ και πέρα.
ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!».