LIVE η Γ’ Εθνική: Διδυμότειχο – Σκούταρι, Προσκυνητές – Καβάλα, Ξηροπόταμος – Ορφέας, Άβατο – Καρπερή και Ορφανό – Σιδηροχώρι

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα πέντε πολύ κρίσιμα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για την 17η αγωνιστική.

Ώρα 13:07 Στη Κομοτηνή, οι Προσκυνητές υποδέχονται την Καβάλα και αν θέλουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι της παραμονής πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν τους Καβαλιώτες, που από τη πλευρά τους, καίγονται επίσης αφού κυνηγούν την άνοδο και έχουν μείνει πίσω στη μάχη με το Παραλίμνι.

Ώρα 13:11 Ο Νίκος Μπαχαρίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Τάσο Φαρμάκη και Παναγιώτη Περτσά, που αμφότεροι αποβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα για τα επεισόδια που είχαν με τον Εβρίτη διαιτητή Βασίλη Σιμίδη. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:15  Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ποντάρει πολλά στην επίθεσή της και στους Σιχλιμοίρη και Βάσκο, αλλά  θα παραταχθεί με μόλις έναν τερματοφύλακα τον Νικολίτσα.

Ώρα 13:17  Η ομάδα των Προσκυνητών εντός έδρας στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού σε 8 αγώνες έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας τέρματα 9-13 κατά.

Ώρα 13:20 Στη Ξάνθη ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον αδύναμο Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και θέλει φυσικά να μη χάσει ούτε ένα βαθμό, ώστε να ξεφύγει περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ώρα 13:22 Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, για το σημερινό παιχνίδι του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικές απώλειες, αυτές των Νίκου Κούτρα, Γιάννη Καλαϊτζίδη και του τιμωρημένου Βασίλη Κουτσούμπα.

Ώρα 13:25  Ο Άρης έχει 22 βαθμούς και βρίσκεται 2 μόλις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με τους πρωταθλητές Σερρών να έχουν μόλις 9 και έναν βαθμό σε 10 αγώνες.

Ώρα 13:27  Στην Φελώνη ο Άρης έχει σε 7 παιχνίδια 3 νίκες και 4 ισοπαλίες με γκολ 7-4 υπέρ 

Ώρα 13:30  Ο Άρης Αβάτου μετά το μεγάλο διπλό στην Χρυσούπολη από τον δυνατό Νέστο θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του ώστε να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι Ξηροπόταμος και Ορφέας αγωνίζονται μεταξύ τους.

Ώρα 13:34  Στον Ξηροπόταμο Δράμας ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενείται από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο του μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρου που έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της παραμονής.

Ώρα 13:37  O Ορφέας χωρίς απουσίες αφού και ο πορτιέρε Γιάννης Ρούφος βρίσκεται στην αποστολή μετά την πεντάρα στο Διδυμότειχο θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να κρατήσει τους φορμαρισμένους Δραμινούς από κάτω τους στην βαθμολογία.

Ώρα 13:40  Η ομάδα της Ξάνθης έχει 21 βαθμούς είναι έβδομος, έχοντας ένα παραπάνω τον Ξηροπόταμο και την θέση που οδηγεί στο τοπικό.

Ώρα 13:42  Εκτός Ξάνθης ο Ορφέας έχει σε 7 αγώνες, 1 νίκη αυτήν με τους Προσκυνητές, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 4-6 κατά.

Ώρα 13:47  Στο Διδυμότειχο η ΑΕΔ παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι σε μια ομάδα που έχει παρόμοια σήμα, χρώματα αλλά διαφορετικούς στόχους, αφού η Ελπίδα Σκουτάρεως διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου από τον συντοπίτη Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ώρα 13:50 Η ομάδα της ΑΕΔ θα έχει στον πάγκο της τον Κρίστο Τελκίνσκι αφού η διοίκηση κατάφερε να τον μεταπείσει να παραμείνει και σε αυτόν τον αγώνα μετά την νέα παραίτηση του Βούλγαρου κόουτς.

Ώρα 13:53  Οι Εβρίτες με 17 βαθμούς, 4 πίσω από τον Ορφέα Ξάνθης, έχοντας την 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (10 μόλις τέρματα) θέλουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα (33 βαθμοί).

Ώρα 13:55 Οι Εβρίτες έχουν «οδηγό» το παιχνίδι του πρώτου γύρου όταν επικράτησαν στο Σιδηρόκαστρο με γκολ των Θάνου και Εμρέ και θέλουν να σοκάρουν για δεύτερη φορά τους Σερραίους που θέλουν την ρεβάνς ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Ώρα 13:56  Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών με νικητές του Σερραίους.

Ώρα 13:59  Η ΑΕΔ θέλει να επιστρέψει στις νίκες εντός έδρας μετά από 4 μήνες και τις 15 Οκτωβρίου του 2017 όταν κέρδισε για την 3η αγωνιστική την Καρπερή.

Ώρα 14:01  Ωστόσο η ΑΕΔ έχει αχίλλειο πτέρνα της το Δημοτικό Γήπεδο Διδυμοτείχου όπου σε 7 παιχνίδια μετρά μόλις 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και μια ήττα από την Καβάλα έχοντας τέρματα 5-4

Ώρα 14:04   Διαιτητής θα είναι ο Κομοτηναίος Δρακίδης από τον οποίο οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα στο παρελθόν στον αγώνα με το Άβατο.

Ώρα 14:08  Τέλος στο Οφρύνιο η καταδικασμένη από πολλούς αλλά μαχητική μέχρι τέλους Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου φιλοξενείται από τον δυνατό Αετό Ορφανού που ηττήθηκε στο Παραλίμνι από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα μετά από 7 σερί νίκες και βρέθηκε 6 πόντους πίσω από την κορυφή.

Ώρα 14:11 Η Δόξα μετά την νίκη στο επεισοδιακό τοπικό ντέρμπι με τους Προσκυνητές και την άμεση πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης απέναντι στην Δόξα Γρατινής ταξιδεύει χωρίς προβλήματα πλην του Νίκου Κρασώνη στην Καβάλα με στόχο να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Σίτσα.

Ώρα 14:14  Η Δόξα έχει την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά εκτός έδρας έχει σε 8 παιχνίδια 1 νίκη επί της Καρπερής, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες με τέρματα 4-15. Ωστόσο δείχνει βελτιωμένη και θα παλέψει για την νίκη.

Ώρα 14:19   Συνοπτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής που ξεκινά σε περίπου 40 λεπτά, Σάββατο αντί Κυριακής λόγω της Αποκριάς: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως, Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα, Άρης Αβάτου – Μ. Αλέξανδρος Καρπερής, Αετός Ορφανού – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης

Ώρα 14:25  Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:29  Χορηγός της μετάδοσης από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:33  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:36  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:39  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:42 Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:45  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:49  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:53  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:55  Χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι και η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:58  Τέλος, χορηγός όλων των φετινών μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής το e-shop Footbal  Pro όπου μπορείτε να αναζητήσετε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 15:03  Ξεκίνησαν τα ματς. Στο Διδυμότειχο η ΑΕΔ έχει ξεκινήσει με Συριτούδη, Θάνο, Παντελίδη, Πατιαλιάκα, Χρίστεφ, Πετρόπουλο, Μεμέτ, Αβογιάν, Καπετανίδη, Γιαννόπουλο και Σουλεϊμαν.

Ώρα 15:05  Για το φιλοξενούμενο Σκούταρι έχουν ξεκινήσει οι εξής: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας, Παναγιωτίδης, Νικολαΐδης, Γεράκης, Κεχαγιάς, Στεφανίδης.

Ώρα 15:08  Στην Φελώνη έχει ξεκινήσει το ματς χωρίς κάτι σημαντικό μέχρι στιγμής. Ο Άρης έχει ξεκινήσει με τους Αμουτζάκη, Μελισσόπουλο, Ψεμματά, Ταχτσίδη, Παπαδιώτη, Δόντσο, Γκέκα, Ευθυμιάδη, Λαζαρίδη, Χαριτίδη και Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 15:10 Για την φιλοξενούμενη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής ξεκίνησαν τον αγώνα οι Μπρόκος, Παπανικολάου, Νέδος, Ζάντσιος, Μάνος, Νικολίτσας, Τουνουσίδης, Μπίντσης, Κούτλας, Μαυρουδής, Μπάρδας.

Ώρα 15:14  Στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης στον ραδιοφωτικό σταθμό Κομοτηνής τίποτα αξιόλογο μέχρι στιγμής. Ο Μπαχαρίδης ξεκίνησε το ματς για τη Δόξα Προσκυνητών με τους Νικολίτσα, Πόπτση, Κελεσίδη, Καραγιαννίδη, Μόσχο, Τρίχα, Χακαν, Παγώνη, Σιχλιμοίρη, Δραγανίδη και Τσορτανίδη.

Ώρα 15:16: Για την Καβάλα που βρίσκεται στο κυνήγι των Σερραίων ξεκίνησαν από τον Ανυφαντάκη οι Δήμιζας, Ηλιάδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξομπλιός, Αδαμάκης, Πάλλας και Νουρτμές.

Ώρα 15:18  Γκολ στο Ορφάνι για τον τοπικό Αετό Ορφανού. Σκόρερ ο Ρίντα από το ξεκίνημα του αγώνα. Κακό ξεκίνημα για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0

Ώρα 15:20  Με την ευκαιρία το Ορφάνι έχει ξεκινήσει με την εξής ενδεκάδα: Μώραλης, Ζαρωτιάδης, Κάπατζης, Μήτας, Σταμάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Τζαμπέγια Φ., Δούμπλατζης, Σαλπιγγίδης και τον σκόρερ μέχρι στιγμής Ρίντα.

Ώρα 15:22 Για τον Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ξεκίνησαν από τον Ζόραν Στοΐνοβιτς οι Συνοδινός, Παρασκευόπουλος, Πλασταράς, Μίλερ, Γάιδας, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς, Κοσίης.

Ώρα 15:25  Γκοοοοολ στην Κομοτηνή για την Δόξα Προσκυνητών. Ο Πασχάλης Δραγανίδης σκόρερ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Χακάν. Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα  1-0

Ώρα 15:27  Γκολ στο Ορφάνι για τον τοπικό Αετό. Δεν έχουμε μάθει τον σκόρερ αλλά πριν την συμπλήρωση των μισών του  πρώτου μέρους έχει βάλει βάσεις νίκης η γηπεδούχος ομάδα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-0

Ώρα 15:31  Πάμε και στην Δράμα να δούμε ενδεκάδα για τον Ορφέα. Ξεκίνησαν από τον Χατζημεστή οι Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης, Μπουνταγκίδης, Χίντ Ιμέρ, Γιάννης Καραγκιόζης και Πασχαλάκης.

Ώρα 15:33  Ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου αγωνίζεται με τους Κιουμουρτζή, Κεχαγιά, Κονταξή, Γκαρακλίδη, Τσιάρα, Βουτσινά, Καράμπελα, Μπάμπουρα, Παπίτσα, Κουμπρόγλου και  Μπερούκα.

Ώρα 15:35  Αξίζει να σημειώσουμε ότι με γκολ του Κομοτηναίου Γιώργου Γκουτσίδη ο Νέστος Χρυσούπολης έχει ανοίξει το σκορ στο Παραλίμνι και προηγείται του γηπεδούχου Απόλλωνα με 1-0 βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα.

Ώρα 15:40  Στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης έχει ανεβάσει η Καβάλα απόδοση αλλά δεν έχει ισοφαρίσει. Έχασε όμως ευκαιρίες με Ξομπλιο και Ψάλτη πριν λίγο με σουτ άουτ. Νωρίτερα προσπάθησε και ο Τσορτανίδης με απευθείας κόρνερ χωρίς επιτυχία.

Ώρα 15:42  Γκολ στο Ορφάνι για τον τοπικό Αετό. Σκόρερ ο Ελέζι στο 39′ ενώ το 2-0 με πέναλτι είχε κάνει ο Δουμπλατζης. Τα μαθαίνουμε με καθυστέρηση τα νέα αλλά πλέον έχει κλειδώσει αυτό το ματς με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει το τρίποντο ήδη πριν λήξει το ημίχρονο. Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0

Ώρα 15:45 Γκολ στην Κομοτηνή για την Καβάλα. Σκόρερ ο Παπαστεριανός με πλασέ μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου. Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα 1-1

Ώρα 15:48  Γκοοολ για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Σκόρερ με πέναλτι ο Ανυφαντάκης. Μοιάζει με γκολ της τιμής λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα δείξει. Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-1 

Ώρα 15:50 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Δράμα χωρίς σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ώρα 15:51  Τέλος ημιχρόνου και στην Ξάνθη, επίσης χωρίς σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 0-0

Ώρα 15:52  Τέλος ημιχρόνου και στο Διδυμότειχο, επίσης χωρίς σκορ αλλά με αλλαγή στις αριθμητικές ισορροπίες ενόψει δευτέρου ημιχρόνου αφού αποβλήθηκε ο Αβογιάν και οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με δέκα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως 0-0

Ώρα 15:53  Τέλος ημιχρόνου εδώ και ώρα και στο Ορφάνι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-1 

Ώρα 15:55  Τελευταίο χρονικά ολοκληρώθηκε πριν λίγο το ημίχρονο και στο παιχνίδι του Ενωσιακού της ΕΠΣ Θράκης. Αποτελέσματα ημιχρόνου:  Δοξα Προσκυνητών – Καβάλα 1-1 

Ώρα 15:58 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 16:01 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87 και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:03 Ακόμα από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη

Ώρα 16:05  Γκολ στο Διδυμότειχο για το Σκούταρι. Κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΔ που παίζει και με παίκτη λιγότερο. Σκόρερ ο Παναγιωτίδης που μπήκε από δεξιά και έκανε το πλασέ. ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως 0-1

Ώρα 16:07 Όσο προλαβαίνουμε, μην ξεχνάμε αναφορικά με τους χορηγούς μας και το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» και την εταιρεία  Kavoukis Tires and Tools που επίσης διαθέτει e-shop.

Ώρα 16:11 Θυμίζουμε τέλος ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:12  Γκοοοοοοολ στην Φελώνη για τον Άρη Αβάτου. Σκόρερ ο Χαριτίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0

Ώρα 16:14  Γκοοοοοοοολ στο Διδυμότειχο για την ΑΕΔ. Σκόρερ ο Ιντζές που αποτελεί χρυσή αλλαγή για τον Τελκίνσκι αφού είχε μπει λίγο πριν στον αγώνα. Ισοφαρίζει η ΑΕΔ αν και με 10 παίκτες και δείχνει πολύ σκληρή για να πεθάνει. ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-1

Ώρα 16:17  Γκοοοοοολ στην Φελώνη για τον Άρη Αβάτου. Σκόρερ ο Χαριτίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και πάλι.  Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-0

Ώρα 16:20  Γκοοοοοοοοολ στην Ξάνθη πάλι για το Άβατο. Ο Κοτόπουλος στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη που δείχνει να εξασφαλίζει παραμονή μετά από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα. Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 3-0

Ώρα 16:23  Πλέον τα ματς σε Διδυμότειχο, Κομοτηνή και Δράμα είναι αυτά που είναι ρευστά, όλα ισόπαλα άλλωστε μέχρι στιγμής και αλλάζουν και τις ισορροπίες.

Ώρα 16:29  Γκοοοοοοοοοοοολ για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Σκόρερ ο Παντελίδης που με μακρινό σουτ βολίδα κάνει την ολική ανατροπή, αν και παίζει με παίκτη λιγότερο. ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως 2-1

Ώρα 16:31  Γκολ και στην Κομοτηνή για την Καβάλα. Ο Βαλαβανόπουλος αποτελεί την χρυσή αλλαγή του Ανυφαντάκη, μπήκε στο 71′ και λίγο αργότερα σκοράρει βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΑΟΚ. Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα 1-2

Ώρα 16:32  Γκοοοοοοολ στην Ξάνθη, ξανά για το Άβατο. Σκόρερ ο Κελεσιάδης που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Δόντσου. Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 4-0.

Ώρα 16:37  Έχουμε μπει στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων, ισοφάρισε και το Παραλίμνι τον Νέστο Χρυσούπολης. Χαμός…

Ώρα 16:39  Γκολ στο Διδυμότειχο για την Ελπίδα Σκουτάρεως. Ισοφαρίζουν οι Σερραίοι. Σκόρερ ο Κασμερίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καπετάνου. ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως 2-2

Ώρα 16:43  Τελευταίο πεντάλεπτο στα παιχνίδια, αν μείνουν έτσι τα αποτελέσματα δείχνει να αποχαιρετά από σήμερα μαζί με το Σιδηροχώρι και οι Προσκυνητές, ενώ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πλέον θα βρίσκεται και η ΑΕΔ, ενώ μισή παραμονή εξασφαλίζει το Άβατο και θα έχουμε θρίλερ για Ορφέα.

Ώρα 16:46  Γκολ ανατροπή και μισός τίτλος για το Παραλίμνι, ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση λίγο πριν το τέλος και πλέον προηγείται του Νέστου Χρυσούπολης με 2-1

Ώρα 16:49  Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Θριαμβευτική νίκη που ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή της γηπεδούχου ομάδας. Τελικό αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 4-0

Ώρα 16:51  Τέλος του αγώνα και στην Δράμα. Ισοπαλία χωρίς τέρματα για τις δυο διεκδικήτριες της παραμονής. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ώρα 16:53  Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή. Μάλλον κάπου εδώ εξανεμίζονται οι ελπίδες για τους Προσκυνητές. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα 1-2

Ώρα 16:54  Τέλος του αγώνα και στο Ορφάνι. Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, όλα είχαν κριθεί από το ξεκίνημα. Τελικό αποτέλεσμα: Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-1

Ώρα 16:56  Τέλος του αγώνα και στο Διδυμότειχο σε ένα σπουδαίο και συγκλονιστικό ματς στο β’ ημίχρονο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίδα Σκουτάρεως 2-2

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες