Γ’ Εθνική: «Καμπάνα» δέκα αγωνιστικών στον Φαρμάκη για το επεισόδιο με τον Σιμίδη

 

Βαριά είναι η «καμπάνα» που έριξε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Τάσο Φαρμάκη, για την συμπεριφορά του και το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο Ροδοπίτικο ντέρμπι, με τον Εβρίτη διαιτητή της αναμέτρησης Βασίλη Σιμίδη.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, όλες οι ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε σωματεία και ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνική, και μέσα σε αυτές ήταν και οι αποφάσεις για τον αμυντικό της Δόξας Προσκυνητών Τάσο Φαρμάκη, και τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Παναγιώτη Περτσά.

Ο πρώτος, λοιπόν, τιμωρείται με ποινή 10 αγωνιστικών και πρόστιμο 67 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως με 6 έξι παιχνίδια να απομένουν, χάνει το τέλος της φετινής σεζόν και την αρχή της επομένης, ενώ ο δεύτερος τιμωρήθηκε με ποινή 4 αγωνιστικών και πρόστιμο της τάξης των 42 ευρώ.

Συνεπώς η Δόξα Προσκυνητών πέρα από τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει πρέπει να βρει λύση πλέον και με την αντικατάσταση του Φαρμάκη στο υπόλοιπο της σεζόν. Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ, τα όσα έγιναν στο Ροδοπίτικο ντέρμπι, ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τη Δόξα Προσκυνητών.