Αποκλεισμός… «κεραμίδα» για τον Πιερικό των Κωστίκου, Παπατόλικα και Παλιάτσου

 

Αποκλεισμό σοκ γνώρισε ο ιστορικός Πιερικός των Δημήτρη Παπατόλικα, Γιώργου Κωστίκου και Πάρη Παλιάτσου από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας αφού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο οποίος έκανε την έκπληξη και τον «πέταξε» εκτός θεσμού, επικρατώντας στα πέναλτι με 4-3. 

Οι Κατερινιώτες δε μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το προβάδισμα του 1-0  που είχαν από τον πρώτο αγώνα με την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου να ανοίγει το σκορ στο 20′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το 1-0 δεν άλλαξε μετά τα ενενήντα λεπτά και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση η οποία επίσης ολοκληρώθηκε 1-0. Έτσι, το «εισιτήριο» του τελικού κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι Κεραμιδιώτες με 4-3, έστειλαν τον Πιερικό να παρακολουθήσει τον τελικό από τις… κερκίδες του Α’ ΔΑΚ.

Για τον Πιερικό αγωνίστηκαν ο πρωην επιθετικός του Πανθρακικού στην άτυχη περσινή σεζόν και γιος του διεθνή παλιου παλαίμαχου Πιερικού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Γιώργος Κωστίκος, αλλά και ο Εβρίτης πρωην φορ του Άρη Πάρης Παλιάτσος, ενω δεν αγωνίστηκε ο πρωην πορτιέρο του Πανθρακικού και Ελπίδας Σαπών Δημήτρης Παπατολικας.