LIVE από την Θεσσαλονίκη για το Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Παίδων: ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ξάνθης 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη την νοκ άουτ αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της ΑΜ-Θ Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης και την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ξάνθης για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Ώρα 11:40  Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Μίκρα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας και η ενωσιακή ομάδα της Ξάνθης είναι τυπικά φιλοξενούμενη αλλά όπως γίνεται αντιληπτό το γήπεδο είναι ουδέτερο.

Ώρα 11:44  Το ματς είναι νοκ άουτ, δηλαδή αν χρειαστεί θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ώρα 11:49  Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού ταξίδεψε από χθες με την 18αδα που επέλεξε ο κόουτς της Ξάνθης να διανυκτερεύει χθες σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ώρα 11:53  Χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 11:59 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 12:04 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 12:09 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειεςκάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 12:14 Για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο ενωσιακός προπονητής κ. Θεοδώρου ξεκινά με τους: Ήλιο, Κουλούρα, Σαλπικτίδη, Μαστρογιαννάκη, Σαμιώτη, Κάτσο, Κουλλάλι, Βαρνάβα, Κεπέογλου, Κυριόπουλο, Μουστάκα.

Ώρα 12:16 Από την άλλη ο Απόστολος Κουτρουλός παρατάσσει την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης με τους: Χατζή, Μαρκοσιάν, Κούτρα, Τυριάκη, Χαϊτίδη, Αναστασιάδη, Μετεντζίδη, Πατήρα, Πιστικό, Γιουρούκ, Χότσκα.

Ώρα 12:19 Στον πάγκο για τα Δωδεκάνησα βρίσκονται οι: Κυριακούλης, Ράμος, Μωραΐτης, Καλλιάρος, Κατσούρης, Σαββάκης, Καβουσανάκης.

Ώρα 12:21 Από την άλλη στον πάγκο για την Ξάνθη βρίσκονται οι: Χατζηβασιλείου, Τσολάκης, Καραγέωργος, Κριτσιμάλης, Τεφήκογλου, Παπαθεοδώρου, Ιωσηφίδης.

Ώρα 12:27 Μετράμε αντίστροφα σιγά-σιγά για την σέντρα του αγώνα.

Ώρα 12:34 Ολα έτοιμα για την σέντρα στο γήπεδο της Μίκρας!

1′ Εναρξη της αναμέτρησης

5′ Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου δεν έχουμε έως τώρα κάποια σημαντική ευκαιρία.

8′ Μικρή διακοπή στον αγώνα, λόγω τραυματισμού παίκτη της Ξάνθης.

9′ Πατάει καλύτερα έως τώρα στο παιχνίδι η Ξάνθη, αν και δεν έχει καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

12′ Παραλίγο να κινδινεύσει η Ξάνθη, εξαιτίας ενός αμυντικού λάθους, αλλά τελικά δεν εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία οι Νησιώτες.

17′ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Πιστικό να δοκιμάζει το πόδι του από καλή θέση, αλλά να μη μπορεί να νικήσει τον Ήλιο.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη και πάλι με τον Πιστικό από πάσα του Χότσκα αλλά ο νεαρός επιθετικός καθυστερεί και κόβεται από τον “Φελαινί” Σαμιωτη

35′ Μέτριο παιχνίδι κέντρου το τελευταίο δεκάλεπτο από τις δύο ομάδες.
41′ Έχει εξισορροπηθεί το παιχνίδι από τα Δωδεκάνησα.
Ώρα 13:17 Λήξη ημιχρόνου στο γήπεδο της Μίκρας! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ξάνθης 0-0.

Ώρα 13:18  Χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 13:21 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 13:23 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 13:26 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειεςκάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:33 Πάμε για την έναρξη δεύτερου μέρους!

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου και πρώτη αλλαγή στο ματς. Ο Ιωσηφίδης στη θέση Χότσκα που έχει έναν μικροτραυματισμό.

49′ Χαμένο πεναλτι για νησιωτες αλλά ο Κυριακόπουλος σουτάρει με το Χατζη να ειναι σε ετοιμότητα κρατώντας το μηδέν. Αυστηρό πεναλτι με διαμαρτυρίες απο Κουτρουλο και Τριάντη απο τον παγκο.

53′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Η ομάδα της Θράκης στην πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος, ανοιγει το σκορ και μπαίνει μπροστά με τον Ιωσηφίδη. ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ξάνθης 0-1!

56′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Μέσα σε μόλις τρία λεπτά, τα παιδιά του Απόστολου Κουτρουλού παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με το γκολ του Γιουρούκ. ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ξάνθης 0-2!

59′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Τσολακίδης περνάει στο ματς αντί του Πιστικού.

62′ Διπλή  αλλαγη για Δωδεκάνησα. Κουβαναδακης και Κυριακούλης μπαίνουν σε θέση Κουλούρα και Κελεογλου

65′  Ενα τέταρτο πριν το τέλος του ματς, πλέον η Ξάνθη είναι φαρμάκι στις αντεπιθέσεις της

75′  Τιποτα διιαίτερο στο τεευταίο δεκάλεπτο, μολις τώρα πέντε λεπτα πριν το τελος του ματς καλο σουτ Μετεντζιδη διώχνει ωραία ο Ηλιος.

77′ Μεγάλη φάση με Τσολακίδη, διώχνει και πάλι ο πορτιέρε Ήλιος.

79′ Νέα διπλή αλλαγή, αυτή τη φορά για ΕΠΣ Ξάνθης. Τεφηκογλου και Καραγεωργος μέσα στην θέση των Γιουρουκ και Πατηρα, για να γράψουν και αυτοί συμμετοχή.

80+2′  Τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη. Η Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης ανώτερη ποιοτικά κερδίζει το ματς καθαρά και προκρίνεται στην επόμενη φάση, όπως είχαν προκριθεί πριν μια εβδομάδα και οι Νέοι. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ξάνθης 0-2

Δείτε ήδη την πρώτη πανηγυρική φωτογραφία και ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ