ΕΠΣ Θράκης: Προς αναβολή για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή οι αγώνες της Β’ Κατηγορίας

 

Η καρναβαλική παρέλαση που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου αναβλήθηκε λόγω της προβλεπόμενης βροχής στην Κομοτηνή και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τους αγώνες της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε να βρέχει και σταδιακά η βροχή δυνάμωνε και συνέχιζε να δυναμώνει, με αρκετά έντονα φαινόμενα τη νύχτα και ενώ συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα πολλά γήπεδα να έχουν γίνει εξαιρετικά βαριά ως ακατάλληλα για ποδόσφαιρο.

Ακόμα και τώρα να σταματήσει η βροχή, κάτι που δεν προβλέπεται άμεσα, οι αγωνιστικοί χώροι θα είναι βαριοί και για αυτό, όπως συνέβη και την περασμένη Κυριακή, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης θα κληθεί για να αποφασίσει το μεσημέρι για την αναβολή των αγώνων ή όχι.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS από κάποια χωριά είναι πάντως ότι αν αποφασιστεί να διεξαχθούν τα ματς, το πιο πιθανό είναι τζάμπα να ταλαιπωρηθούν οι παίκτες και οι διαιτητές, χώρια το κόστος για τους τελευταίους που σε περιπτώσεις αναβολής προβλέπεται στα μιχρά έξοδα παραστάσεως, ποσό που όμως μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους.

Για αυτό και όλοι στοιχηματίζουν ότι λίγο πριν τη μία το μεσημέρι θα υπάρξει ανακοίνωση αναβολής της 15ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή…