Football League: Εκπληκτικό σχόλιο του προπονητή του Άρη για τον διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης Βαγγέλη Κιοτζένη!

 

Νίκη θριλερ στο φινάλε πήρε επί της υπο διάλυση Βέροιας ο Άρης, σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία του Ξανθιώτη Βαγγέλη Κιοτζένη δεν έμεινε ασχολίαστη και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στην διαιτησία του Κιοτζένη που είχε βοηθο και τον Δημήτρη Κηλικιώτη επίσης της ΕΠΣ Ξάνθης λέγοντας ότι η σε 10-15 ημέρες θα πάρει προαγωγή. Συγκεκριμένα ο Κιοτζένης ελέγχεται οτι δεν καταλόγησε την αποβολή του Καντιμοίρη κατ’ ευθείαν αλλά μόνο μετά την υπόδειξη του τεταρτου διαιτητή  Φωτιάδη, ενώ στο φιναλε δεν έδωσε πεντακάθαρη ανατροπή του Ντούνη, ενώ ένα λεπτο μετά από καθυστερηση  έδειξε πέναλτι σε καθαρό χερί σε σουτ του Κάσου.

Το σχόλιο του Σπανού για την διαιτησία: «Φαίνεται ότι υπάρχει θέμα με την αντιμετώπιση τη δική μας. Δε ζητήσαμε, δε θα ζητήσουμε και δε θα πάρουμε κάτι. Θέλουμε το αυτονόητο, το 50-50. Δε θα μπω ποτέ στη νοοτροπία ότι φταίει η διαιτησία, γιατί θεωρώ ότι πρέπει εμείς να τελειώνουμε τις φάσεις, να κάνουμε 0-2 κι εκεί η διαιτησία δε θα μπορεί να κάνει κάτι. Σήμερα ήταν εξαιρετική μετά από 10-15 μέρες ο διαιτητής θα πάρει και προαγωγή. Δεν ειρωνεύομαι, σας λέω την πραγματικότητα».