Δεκάδες καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων από διαχειρίστρια σελίδας στην Αλεξανδρούπολη

 

Σάλος έχει προκληθεί στο ίντερνετ τις τελευταίες μέρες με τις μαμάδες όλου του Έβρου και όχι μόνο να δείχνουν την αγανάκτισή τους προς το πρόσωπο διαχειρίστριας σελίδας με θέματα σχετικά με τη μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες είναι οι καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων της εν λόγω διαχειρίστριας από τα μέλη της σελίδας που διαχειρίζεται.

Πως γινόταν αυτό; Μία από τις διαχειρίστριες της σελίδας διαφήμιζε προσφορές προϊόντων στη σελίδα με προτροπή προς τα μέλη να τα αγοράσουν.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τους ενδιαφερόμενους τους πρότεινε να της στείλουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό κι έπειτα θα γινόταν η παράδοση του προϊόντος μέσω ταχυδρομείου.

Τα χρήματα έμπαιναν στον προσωπικό της λογαριασμό αλλά τα προϊόντα ποτέ δεν έφταναν στον αγοραστή τους.

Όταν τα μέλη αντιλαμβανόταν πως ενώ έχουν δώσει τα χρήματα δεν παρέλαβαν αυτό που είχαν παραγγείλει επικοινωνούσαν μαζί της μέσω μηνύματος και η απάντησή της ήταν πως έχει γίνει κάποιο λάθος στο ταχυδρομείο, είτε πως θα παραδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επίσης, όπως καταγγέλλουν τα μέλη, η ίδια τους εξαπατούσε και με διάφορους διαγωνισμούς κατά τους οποίους ο νικητής τελικά δεν κέρδιζε ποτέ τίποτα. Διαβάστε περισσότερα από το e-evros.gr με ένα κλικ ΕΔΩ