Video: Ο ένας έχασε το άχαστο, ο άλλος πέτυχε δυο ίδια αυτογκόλ με κεφαλιά σε διάστημα 17 λεπτών

 

Δυο αν μη τι άλλο ευτράπελα είχαμε στην αναμέτρηση Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής ποιυ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Το ένα ήταν  μια ευκαιρία που ίσως να θέλει και… προσπάθεια για να την χάσεις, από νεαρό παίκτη της Γρατινής που βρέθηκε μόνος στα δυο μέτρα απέναντι στο κενό τέρμα και κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ, προκαλώντας αρκετά γέλια στην εξέδρα.

Το δεύτερο είναι τα δυο τελευταία γκολ που  πέτυχε με πανομοιότυπο τρόπο η Δόξα Γρατινής, με σκόρερ όμως όχι κάποιον δικόν της παίκτη αλλά έναν αμυντικό του Ορφέα Ξυλαγανής που έπιασε δυο κεφαλιές που θα ζήλευε και ο καλύτερος σέντερ φορ, στέλνοντας σε διάστημα 17 λεπτών με ακριβώς πανομοιότυπο τρόπο δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Βέβαια, για να προλάβουμε τυχόν νέες αντιδράσεις, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, θα έχει και τέτοιες στιγμές και για αυτό το αγαπάμε. Ειδικά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν, απλά στην Ροδόπη έχουμε την τύχη τα πάντα να καταγράφονται από την Lega TV και το RodopiSports του Γιώργου Σκουταρίδη, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και το γεγονός ότι πρόσφατα ο γνωστός αθλητικογράφος έπεσε μέχρι και θύμα κλοπής των καμερών και λοιπών εργαλείων με τα οποία κάνει την δουλειά του.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ. Πατήστε play και απολαύστε τις τρεις στιγμές, αρχής γενομένης από την… άχαστη ευκαιρία που παρόλα αυτά χάθηκε…