ΕΠΣ Έβρου: Εκλεκτοί καλεσμένοι στην κοπή πίτας του ΠΑΟΚ Ισαακίου (+photos)

 

Παρουσία πλήθος κόσμου, αρκετών ομάδων του Έβρου  αλλά και εκλεκτών καλεσμένων όπως ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιουτόπουλος αλλα και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της ακαδημίας ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου.

Επίσης εκτός των Καραβασίλη και Πουρλιουτόπουλου χαιρετισμό απεύθηναν ο Ζόραν Στοίνοβιτς ο Γιώργος Αραμπατζής, αλλα εκπροσωπος των Εθνικού Αλεξανρούπολης, Ορέστη Ορεστιάδας, Ορφέα Σοφικού, Δόξα Δόξης, Ακρίτα Νέας Βύσσας και Νηρέα Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακιου αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο PLOTINI η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας.
Το παρών έδωσε η πλειοψηφία των αθλητών μας με τις οικογένειές τους , εκπρόσωποι άλλων ακαδημιών, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Έβρου, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ.Σαββίδη εκπροσώπησε ο κ.Πουρλιοτόπουλος.
Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά της ΠΑΕ, περιλαίμια και ημερολόγια της Ακαδημίας μας. Ευχόμαστε σε όλους μια όμορφη , δημιουργική χρονιά με υγεία , χαμόγελα, πολύ ποδόσφαιρο, όμορφες εμπειρίες και πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες!!!
Στην διάρκεια τις εκδήλωσης τιμήθηκε ο διαιτητής της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Ιωάννης Δαλαμπουρας για την αφιλοκερδώς συμμετοχή του, στα θεωρητικά μαθήματα όπου μετέφερε τις γνώσεις του σε θέματα διαιτησίας.
YΓ Ευχαριστούμε τις ομάδες ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ, ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ, ΑΚΡΙΤΑ ΒΥΣΣΑΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΡΕΑΣ για τον χαιρετισμό τις εκδήλωσης.
Καλή χρονιά σε όλους !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here