Γ’ Εθνική: Έκατσε… βαριά η γαλοπούλα στην ΑΕΔ που έκανε κακή εμφάνιση και γνώρισε βαριά ήττα στο Παραλίμνι

 

Την χειρότερη της εμφάνιση στη σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕ Διδυμοτείχου που χωρίς τον τιμωρημένο Εμρέ ηττήθηκε εύκολα με 4-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου του δαιμόνιου Ματίγια Τάντιτς  στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όλα κρίθηκαν από στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης όπου οι Σερραίοι προηγηθηκαν με 2-0. Αρχικά στο 7′ με τον Ναλμπάντη και οκτώ λεπτά αργότερα με τον Τάντιτς που με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κώστα Σιρυτούδη.

Ο Τάντιτς, όμως ήταν ασταμάτητος και στο 28′ έκανε το 3-0, με τους Εβρίτες να έχουν δοκάρι με τον Γιαννόπουλο. Το τελικό 4-0 γράφτηκε στο 65′ από τον Τάντιτς, ο οποίος έκανε έτσι χατ τρικ.

Πλέον η ΑΕΔ που έχει να γευτεί την νίκη εδώ και δύο περίπου μήνες έμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Νέστο στην Χρυσούπολη που θα έχει νέο προπονητή αφού δεν θα συνεχίσει ο Σάββας Καρυπίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάντιτς.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Κ. Συριτούδης, Χρίστεφ, Καζάλας (56′ Παπούδης), Κουρδάκης, Τζανετάκος (60′ Αλεξακίδης), Πετρόπουλος, Παντελίδης, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος (90′ Τερτσούδης), Ζαφειρόπουλος (46′ Ιντζες).