Γ’ Εθνική: Με το δεξί στη νέα χρονιά ο Άρης Αβάτου! Διπλό από το Σιδηροχώρι με γκολ του «νέου» Λαζαρίδη…

 

Με το δεξί μπήκε στο νέο έτος ο Άρης Αβάτου, σε αντίθεση με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αφού στο μεταξύ τους παιχνίδι το μεσημέρι της Κυριακής πήρε την πολύτιμη νίκη, και μάλιστα χάρη στο γκολ του νεοαποκτηθέντα Βασίλη Λαζαρίδη.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαφυλάξουν το μηδέν στην εστία τους και εν συνεχεία να κυνηγούν κάποιο γκολ επιθετικά. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, αφού σε μία από τις φάσεις που είχαν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το πολύτιμο διπλό.

Η πρώτη φάση του αγώνα, άργησε να έρθει, αφού έγινε στο 30′ με ένα σουτ του Ανυφαντάκη για την Δόξα, το οποίο όμως πέρασε αρκετά άουτ. Στο 37′ με μια ωραία εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Χαριτίδη, ήταν η σειρά του Άρη Αβάτου να απειλήσει με τη μπάλα να φεύγει όμως άουτ κι έτσι τις ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το «λευκό» 0-0.

Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Άρη Αβάτου και μάλιστα ήταν αυτή με την οποία σκόραρε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. Στο 60′ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια και βρήκε τον Λαζαρίδη με μια καλή σέντρα, ο οποίος με ένα ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Συνοδινό για να βάλει τον Άρη σε θέση οδηγού.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς στη συνέχεια έκανε κάποιες αλλαγές και προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα και να απαντήσει η ομάδα του στο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να απειλήσει δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, με ένα σουτ του Σαμαρά που μπλόκαρε όμως ο Αμουτζάκης κρατώντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλαστάρας, Μίλερ, Λεφής, Κούτρας, Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (68′ Σαμαράς), Κρασσώνης, Ανδρέου (68′ Στοΐνοβιτς)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης (54′ Κούτρας), Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης (86′ Κελεσιάδης), Χαριτίδης (80′ Χαριτίδης), Ευθυμιάδης (75′ Ταχτσίδης).