Βραβεύονται από τον ΣΕΓΑΣ οι αθλητές του Διομήδη Ευαγγελία Παπαϊωάννου και Μιχάλης Παπουτσόγλου

 

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες η κοπή της πίτας του ΕΑΣ ΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα που διακρίθηκαν τη περασμένη χρονιά με τις επιδόσεις τους, και ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο παιδιά του Διομήδη Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ τον Διομήδη, στην κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις Σέρρες θα βραβευθούν για τις επιδόσεις του στα 100 και 200 μέτρα  ο Μιχάλης Παπουτσόγλου, και στην σφαιροβολία η Ευαγγελία Παπαϊωάννου. Στη φωτογραφία βλέπετε τα δύο παιδιά του Διομήδη Ξάνθης, μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Παρασκευόπουλο και τον πρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου Γιώργο Εμμμανουηλίδη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΣΕΓΑΣ:

Ο Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ  σας  προσκαλούν στην ετήσια κοπή της πίτας όπου θα τιμηθούν οι αθλητές – τριες που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου για το 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου PHILIPOS XENIA στις ΣΕΡΡΕΣ.