Β’ Εθνική: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις Βασίλισσες και τη Ροδόπη! Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

 

Μετά τις διακοπές των Χριστουγεννιάτικων, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών ξεκινά και πάλι για να «ανοίξει» την αυλαία του δεύτερου γύρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι Βασίλισσες της Θράκης να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 12:00 τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ η Ροδόπη ’87 υποδέχεται την Πανσερραϊκή, με αμφότερες τις δύο ομάδες της Θράκης να θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και να ανοίξουν το 2017 θετικά.

Το προγραμμα και οι διαιτητές όλων των αγώνων:

Κυριακή 07 Ιανουαρίου, Ώρα 12:00, Γήπεδο ΕΠΣ Μακεδονίας: Αγροτικός Αστέρας – Βασίλίσσα της Θράκης (Ηλίας Χάψας, Ευαγγελία Βογιατζή, Σταυρούλα Τάλιου της ΕΠΣ Σερρών)

Κυριακή 07 Ιανουαρίου, Ώρα 15:00, Γήπεδο Κοσμίου: Ροδόπη 87 – Πανσερραϊκή (Παναγιώτης Τσοπουλίδης, Πασχάλης Καρπουζέλης, Ματίνα Λιάρου της ΕΠΣ Ξάνθης)

Κυριακή 07 Ιανουαρίου, Ώρα 15:00, Γήπεδο Αγίου Γεωργίου: Άγιος Γεώργιος Νέας Κρήνης – Μέντεκας Καλαμαριάς (Ιορδάνης Κατεριάδης, Γιώργος Μίλτσης, Αναστάσιος Αλμαλιώτης της ΕΠΣ Πέλλας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here