Volley League: Πληρώνει, αίρεται το απαγορευτικό μεταγραφών και αποκτά Χαριτωνίδη και Ριζόπουλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Αν και επισήμως δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την ΕΣΑΠ, οι πληροφορίες που διαρρέονται από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την απόκτηση παικτών στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το ποσό που δεν είχε πληρωθεί σε διακανονισμούς που είχαν μείνει πίσω λέγεται ότι ήταν μόλις 1.500 ευρώ και ήδη οι εκκρεμότητες έχουν καλυφθεί ώστε να αναμένεται η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, που επιβλήθηκε από την ΕΣΑΠ στον Εθνικό μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή.

Μάλιστα, ήδη υπάρχουν διαρροές για τις κινήσεις που ετοιμάζει ο Σάκης Μουστακίδης για την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό, καθώς μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται στην ζώνη των πλέι άουτ.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές, σύμφωνα με το volleynews,  με την προσθήκη του πασαδόρου Γιάννη Χαριτωνίδη και του ακραίου Δημήτρη Ριζόπουλου.

Ο Εθνικός φαίνεται ότι στρέφεται στην ελληνική αγορά για να αναπληρώσει το κενό που άφησαν οι ξένοι του Μιλστάιν και Ρίστιτς, οι οποίοι ήδη αποχώρησαν για οικονομικούς λόγους.

Ο Χαριτωνίδης που μπαίνει στο 40ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε τη σεζόν στην Α2 και τον ΟΦΗ, ενώ ήδη λέγεται ότι κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πριν από 6 μήνες.

Ο 34χρονος Δημήτρης Ριζόπουλος, με παρελθόν ως αρχηγός στον ΑΟ Ορεστιάδας αποχώρησε από τον Ηρακλή καταγγέλλοντας ότι δεν έχει πληρωθεί για τη φετινή σεζόν και ελπίζει ερχόμενος στον Εθνικό να μην αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα.