Ξεκινά προπονητική καριέρα ο Κίμωνας Λεχούδης και ήδη ανέλαβε να «στήσει» την πρώτη ομάδα του Ηρόδικου

 

Ο Κίμωνας Λεχούδης αποτελεί εμβληματική μορφή για το μπάσκετ της Κομοτηνής, όπως άλλωστε και όλη του η οικογένεια, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο πέρασμα των ετών στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη.

Φέτος επέστρεψε μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους στον ΓΑΣ Κομοτηνή, ωστόσο φαίνεται ότι έρχεται σιγά σιγά το πλήρωμα του χρόνου για να εγκαταλείψει την αθλητική καριέρα, όχι όμως και το μπάσκετ, το οποίο φαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσει να το υπηρετεί ακόμα και όταν κρεμάσει τα παπούτσια του από άλλο πόστο.

Ο Λεχούδης θα συνεχίσει να ασχολείται προπονητικά με το αγαπημένο του σπορ και ήδη έχει αναλάβει να στήσει προπονητικά την πρώτη ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ηρόδικος, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς και θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα μέσα στο 2018.

Ο Κίμωνας Λεχούδης έχει αναλάβει ήδη το πόστο του προπονητή του Ηρόδικου και σταδιακά προετοιμάζει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κομοτηνή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται σε δυο ομίλους με τον Ηρόδικο να λαμβάνει μέρος στον Βόρειο.

Ήδη άλλωστε ο Λεχούδης είχε αναλάβει χρέη βοηθού στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδια, όταν φιλοξενήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Κομοτηνή για διεθνές τουρνουά που φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα της Ροδόπης.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μάλιστα τον Λεχούδη να δίνει οδηγίες στους παίκτες του Ηρόδικου στο φιλικό ματς που διεξήχθη με τον ΓΑΣ Κομοτηνή την περασμένη εβδομάδα, εκεί όπου αντεστράφησαν οι ρόλοι, μπήκαν σε αμαξίδια και οι αρτιμελείς παίκτες του ΓΑΣ αλλά και ο προπονητής του Νεοκλής Λεμονίδης και έμεινε μόνο ο Κίμωνας Λεχούδης να κινείται ελεύθερα και να δίνει οδηγίες…