Football League: “Σειρήνες” από την Γερμανία για τον Βαγγέλη Πλατέλλα

 

Το ενδιαφέρον ομάδων από την Γερμανία εχει προσελκύσει ο πρωην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης και τώρα του Άρη Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του Άρη σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του “Μέτροσπορτ” έχει πρότασή από ομάδα της Β’ Γερμανίας και αν και το ενδεχόμενο του εξωτερικού ήταν πάντα στος σκέψεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού δύσκολα να προχωρήσει αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στα καλύτερά του στον Άρη.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο μάνατζέρ του ξέκοψε αυτό το ενδεχόμενο αφού ο παίκτης του, θυμίζει το παίχτη που είδαμε μια τριετία στην ΑΕΚ φτάνοντας μέχρι και την Εθνική Ελλάδας με τον προπονητή και τους ανθρώπους του Άρη να έχουν το κοντόσωμο Πλατέλλα βασικό κομμάτι για την ομάδα της φετινής σεζόν αλλά και της ομάδας που θα δημιουργήσουν για την μεγάλη κατηγορία.

Στα της ομάδας η ομάδα θα κινηθεί φειδωλά στο μεταγραφικό παζάρι με το όνομα του Όγκποε να ενδιαφέρει τον Άρη σύμφωνα με την Μέτροσπορτ, ενώ ο Κενάν Μπαργκάν, που αποχώρησε προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης για προληπτικούς λόγους καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.