Βγήκε μεσοβδόμαδα από το Survival Secret αλλά είχε πάει μπουζούκια παρέα με Ματσούκα μια εβδομάδα πριν η Δεβετζή

 

Πραγματικά αν δεν ήταν και τα social ούτε που θα παίρναμε χαμπάρι ότι το Survival Secret προβάλλεται ακόμη!

«Γιατί φαίνεται πως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Βέβαια να σημειώσουμε πως από την αρχή του παιχνιδιού η παραγωγή του κάνει αλλεπάλληλες γκάφες, οπότε… δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο», όπως σχολιάζει το gossip-tv του Νάσου Γουμενίδη.

«Δηλαδή ναι μεν τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα αλλά οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν κάνουν τίποτα ώστε να προστατεύσουν τους παίκτες», προσθέτει η ιστοσελίδα του αλεξανδρουπολίτη δημοσιογράφου, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα μια Αλεξανδρουπολίτισσα.

«Η Πηγή Δεβετζή ας πούμε, αποχώρησε τηλεοπτικά το βράδυ της Τετάρτης αλλά πριν από μερικές ημέρες ήταν στα μπουζούκια και μάλιστα φωτογραφήθηκε με πλατύ χαμόγελο στο πλευρό της πρώην συμπαίκτριας της, Μαρίας Ματσούκα», αναφέρει το gossip-tv.

Και για του λόγου το αληθές δείτε και τις φωτογραφίες με ένα κλικ ΕΔΩ. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tvτην τσάκωσε στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης το βράδυ της προπερασμένης Κυριακής, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Πράγμα που σημαίνει πως είχε αποχωρήσει αλλά κανείς δεν φρόντισε να της πει να μην κάνει δημόσιες εξόδους μέχρι να παιχτεί το επεισόδιο της αποχώρησης της, όπως έχουμε δει σε προηγούμενα ριάλιτι…