Volley League: Προς επιστροφή στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς

 

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς, μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον Παμβοχαϊκό.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Βραχατίου δεν είναι και στα καλύτερά της σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προχωράει σε ενισχύσεις ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος αλλά και των υποχρεώσεων στην Ευρώπη, έχουν αναπτύξει ένα σενάριο τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στα σωματεία του ΠΑΟΚ και του Παμβοχαϊκού για να γίνει ανταλλαγή των λίμπερό τους, ώστε ο Γκαράς που την προηγούμενη τριετία έζησε τα πάντα με τον ΠΑΟΚ και ταυτίστηκε με τον κόσμο να επιστρέψει και ο Παπαδημητρίου να συνεχίσει στον Παμβοχαϊκό.

Ακόμα, σύμφωνα με το volleynews, η ανετοιμότητα του Γκόμεζ φέρνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ και ο υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Βούλγαρος Ουσίκοφ (2.07, 31) που έπαιξε στην Ιταλία, σε Μολφέτα, Τρεντίνο και  τρια τα τελευταία χρόνια στην Σαν Χουάν Αργεντινής.

Τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ο Βραζιλιάνος κεντρικός Ραγκέλ, ενώ το δημοσίευμα προσθέτει ότι γίνονται συζητήσεις με τον Παμβοχαϊκό για ανταλλαγή των λίμπερο Γκαρά-Παπαδημητρίου.