ΕΠΣ Έβρου: Με “Δορού” το ντέρμπι του Έβρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Πολλά διαιτητικά παράπονα από το Σουφλί

 

Στο μεγάλο παιχνίδι του Έβρου, παρόλο που οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται πλέον στην Γ’ Εθνική, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Έβρου Σουφλίου στο «Φώτης Κοσμάς» που επέστρεψε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ήττα από την Αλεξανδρούπολη αλλά και με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα για το γκολ του Εθνικού στο 38′ στο τέρμα του Δορουγιδένη, υποστηρίζοντας οτι στην αρχή ο σκόρερ πήρε την μπάλα για με το χέρι, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι σε χέρι αμυντικού λίγο μετά το γκολ των γηπεδούχων στο 41′.

Το άλλοτε σημαντικό παιχνίδι του Έβρου που δυστυχώς έγινε παρουσία μόλις 100 ατόμων, ήταν μέτριο με τον Εθνικό να έχει τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και κατοχή της μπάλας και εκτός του αμφιβητούμενου γκολ του Δορουγιδενη να έχει καποιες μικροευκαιρίες, με τον Σουφλί να μη απειλεί καθόλου τον Κυριακίδη.

Στο δεύτερο μέρος το Σουφλί ανέβηκε μετά το 60′ και έχασε κάποιες ευκαιρίες αρχικά με τον Τσιρίλο και λίγο πριν το ενηντάλεπτο  με τον Γιαννόπουλο που πλάσαρε αουτ σε τέτ α τετ με τον Κυριακίδη, με τον Εθνικό με τον Γκαϊδατζή από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις στέλνοντας την μπάλα αουτ.

Με την νίκη τους αυτή η ομάδα του Εθνικού έπιασαν στην δεύτερη τον Ορέστη στους 19 βαθμούς και βρίσκεται 4 πόντους κάτω από την πρωταθλήτρια χειμώνα Θράκη Φερών. Πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους προς τον διαιτητή Ουζουνίδη για τις δυο φάσεις του πρώτου μέρος αλλά και ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης, Φλώρος): Κυριακίδης, Δορουγιδένης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Πουλουκτσής, Δεδελούδης (63′ Τσαχιρίδης), Τζελέπης, Γκαϊδατζής, Σιμτσάκης (84′ Αμπράσης), Καρακασίδης (70′ Αγοράκης).

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Δουλούδης, Μπάμνιος, Παπαναστασίου (82′ Λειλέκτσογλου), Μπετζέκας, Πατέλης, Ράλλης, Πρεπούδης (78′ Λαζίδης), Πετκίδης, Βασβάνης (63′ Σιούης), Τσομπανούδης, Γιαννόπουλος.