Πήγε το πρωί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Γκόμεζ, έβγαλε μαγνητική και έφυγε για Κωνσταντινούπολη

 

Πέρσι τον Οκτώβριο στο ματς εναντίον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Ερνάντο Γκόμεζ  υπέστη την εξάρθρωση στον ώμο του που τον άφησε εκτός για έναν ολόκληρο χρόνο.

Έναν χρόνο μετά οι αναμνήσεις επέστρεψαν όταν και πάλι απέναντι στον Εθνικό, στα μισά του β’ σετ ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα αποχώρησε με πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για θλάση, η σοβαρότητα της οποίας θα γινόταν γνωστή το πρωί οπότε και θα υποβαλλόταν σε μαγνητική τομογραφία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όλο το βράδυ στον ΠΑΟΚ εκφραζόταν απαισιοδοξία και φοβόντουσαν τα χειρότερα. Τελικά το πρωί οι καρδιές όλων πήγαν στη θέση τους.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Χάρι Γκόμεζ έδειξαν ότι δεν υπάρχει θλάση στον τετρακέφαλο και ότι απλά ο διαγώνιος του Δικεφάλου έχει υποστεί ένα μικρό τράβηγμα.

Με έκδηλη την ανακούφιση, περίπου στις εννιά το πρωί η αποστολή του δικεφάλου με τον Γκόμεζ στην σύνθεσή της αναχώρησε οδικώς από την Αλεξανδρούπολη για την Κωνσταντινούπολη.

Από εκεί ο ΠΑΟ θα πετάξει στις 17:30 το απόγευμα για την Άγκυρα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Χάλκμπανκ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.