Μεικτές Ομάδες: Το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης για ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης

 

Με τους αγώνες της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής  συνεχίζονται την Τετάρτη τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, τόσο για τους Νέους όσο και για τους Παίδες.

Στον Α’  Όμιλο των Νέων υπάρχει ένα πολύ σπουδαίο προγραμματισμένο παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη. Η ΕΠΣ Έβρου θα φιλοξενήσει στο Φώτης Κοσμάς την ΕΠΣ Ξάνθης. Το ματς αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την πρωτιά, αφού η μεν Ξάνθη προηγείται με 9 βαθμούς, ο δε Έβρος ακολουθεί με 7 και την προσπερνά σε περίπτωση νίκης. Στο άλλο ματς του Ομίλου η ΕΠΣ Καβάλας φιλοξενεί την ΕΠΣ Θράκης με φόντο την διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Στον Α’ Όμιλο των Παίδων έχουμε τα ίδια ζευγάρια αλλά με ξεκάθαρα φαβορί. Εδώ μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές οι ΕΠΣ Ξάνθης και Καβάλας ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και είναι φαβορί για να πάρουν τα τρίποντα επί Έβρου και Ροδόπης, ώστε να κριθεί η πρωτιά με την έλευση του νέου χρόνου, στην 6η και τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Τα ματς ξεκινούν μισή ώρα νωρίτερα από ό,τι συνήθως.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12, ΩΡΑ 12:30)

Δημ. Νέας Καρβάλης:  ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης

Φώτης Κοσμάς:  ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12, ΩΡΑ 14:30)

 

Δημ. Νέας Καρβάλης: ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης

Φώτης Κοσμάς: ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης