ΕΠΣ Θράκης: Με γκολ του “Μούζα” η Γρατινή πέρασε στα ημιτελικά απέναντι στους Αγ. Θεόδωρους

 

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των προημιτελικών ήταν αυτό της Δόξας Γρατινής με τον Σπάρτακο ιδίως μετά το 1-1 στους Αγ. Θεόδωρους, με τους πρωτοπόρους ωστόσο έστω και δύσκολα να επικρατούν στο γήπεδο Κάλχα στο τέλος με 1-0 και να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Όπως μας ενημερώνει η Αναστασία Γεωργοπούλου για το rodopisports oι γηπεδούχοι της Γρατινής ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και απείλησαν πολλές φορές, αρχικά στο 6′ σε τετ α τετ του Κυριακόπουλου που δεν τα κατάφερε να σκοράρει αφού έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη. Ο Σπάρτακος απέιλησε στο 10′ με μακρινό σουτ του Θωμά με τον Πασχάλη στο 16′ μετά από σέντρα του Μπόζη από τα αριστερά, να στέλνει με πλασέ την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του πορτιέρο του Σπάρτακου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους μετά και την πρωτη τους ήττα σοκ στο πρωτάθλημα από την Ελπίδα Σαπών το περασμένο Σάββατο να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα, αφού με ένα γκολ ο Σπαρτακος θα περνούσε αυτός στα ημιτελικά. Τελικά το “γόρδιο δεσμό” για την ομάδα του Τάσου Μπόζη έλυσε στο 82′ ένας αμυντικός ο Μουζασβίλι που βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με ένα σούτ σημείωσε το 1-0.

Μετά την επίτευξη του τέρματος ο Σπάρτακος ρίσκαρε για την ισοφάριση και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση χωρίς να απειλήσει ωστόσο , ενώ η Δόξα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπόζη μετά απο εκτέλεση κόρνερ στο 87′ και εντικτωδούς απόκρουση του Παπαδογιωργάκη, ενώ ο ίδιος πάικτης στις καθυστερήσεις από θέση τετ α τετ με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Καμζέλας, Κακουλίδης, Πασχάλης, Δαληισμαήλ, Σεφκέτ, Κυριακόπουλος, Μπόζης

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόϊδος, Χασάν, Κογιός, Αργυρόπουλος, Θωμάς, Αραμπάς, Αθανασιάδης, Παρασκευόπουλος, Χαρταλάμης