Γ’ Εθνική: Λευκή ισοπαλία στο Θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕ Διδυμοτείχου και Άρη Αβάτου

 

Το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕ Διδυμοτείχου υποδέχθηκε στην έδρα της, τον Άρη Αβάτου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν κάπως καλύτεροι και θα μπορούσαν αν ήταν πιο ουσιαστικοί να προηγηθούν στο σκορ, όμως δεν τα κατάφεραν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν κι έτσι οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. Στην επανάληψη ο Άρης Αβάτου μπήκε καλά και είχε στο ξεκίνημα μια φάση διαρκείας, που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι παίκτες της ΑΕ Διδυμοτείχου σκόραραν ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε τελικά ως οφσάιντ.

Πρώτη φάση του αγώνα στο 19′, με τον Παταλιάκα να επιχειρεί ένα σουτ, και την μπάλα να φεύγει μακριά άουτ τελικά, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΔ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τους Πετρόπουλο και Εμρέ να συνεργάζονται πολύ ωραία, τον τελευταίο να σπάει τη μπάλα στον Γιαννόπουλο, ο οποίος όμως από καλή θέση έστειλε τη μπάλα πολύ μακριά από την εστία του Αμουτζάκη.

Στο 37′ ο Παταλιάκας επιχείρησε εκ νέου ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, και ανάγκασε τον Αμουτζάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση, αφού η μπάλα κατευθυνόταν προς τη συμβολή των δοκών, αλλά τελικά ο κίπερ του Αβάτου απέκρουσε σε κόρνερ, κι έτσι οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη ο Άρης Αβάτου είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά στην τριπλή ευκαιρία που είχε στο 47′ είδε και τις τρεις φορές τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών της ΑΕΔ και τελικά να απομακρύνεται. Στο 80′ το Διδυμότειχο απείλησε εκ νέου, με τον Εμρέ να εκμεταλλεύεται μια γλυκιά σέντρα του Θάνου, αλλά να στέλνει τη μπάλα για λίγο άουτ.

Για να έρθει στο 83′ η φάση του αγώνα, αφού η ΑΕ Διδυμοτείχου σκόραρε μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμρέ από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Νικολαΐδη, αλλά το γκολ της ακυρώθηκε από τον Κομοτηναίο ρέφερι, ο οποίος καταλόγισε επιθετικό φάουλ πιο πριν του Γιαννόπουλου στον Κουτσούμπα. Τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 85′ , με τον Κοτόπουλο (φωτογραφία από το radioevros.gr) να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Συριτούδη, ο οποίος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κρίστο Τελκίσκι): Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης (87′ Καζάλας), Πετρόπουλος, Τζανετάκος, Γκιντίδης (85′ Ζαφειρόπουλος), Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Ιντζές (64′ Νικολαΐδης), Εμρέ, Γιαννόπουλος.

AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Κουτίνης (88′ Βαφειάδης), Ταχτσίδης (87′ Τουργαΐδης), Ευθυμιάδη (71′ Γεωργιάδης), Γκέκας (64′ Χαριτίδης), Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ