Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αγωνιστική δράση για όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, στα οποία συμμετέχουν και οι ομάδες της Ξάνθης και παίζουν όλες το πρωί της Κυριακής.

Η Κ20 της Ξάνθης μετά την νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας, πλέον υποδέχεται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 12:15 της Κυριακής, με τα παιδιά του Κώστα Προδρομίτη να θέλουν να εκμεταλλευθούν το «μομέντουμ» που έχουν και να φτάσουν σε άλλη μια νίκη. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Ελευθεράκης, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά και οι υπόλοιποι αγώνες της 13ης αγωνιστικής: Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, Λαμία – Παναιτωλικός, Πλατανιάς – Ατρόμητος, Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την άδικη ήττα της περασμένης εβδομάδα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, αυτό το Σαββατοκύριακο υποδέχεται την ομάδα της Κέρκυρας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17, σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 11:15 της Κυριακής, με τους έφηβους του ΑΟΞ, να θέλουν φυσικά τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης, με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Γιώργο Δναδανίδη από την γειτονική ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της 12ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, Λάρισα – Λαμία, Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος, η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη υποδέχεται επίσης στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League, σε ένα ματς που θα αρχίσει νωρίτερα από τα προηγούμενα δύο και συγκεκριμένα στις 10:30 της Κυριακής και οι παίδες του ΑΟΞ θέλουν φυσικά να επιστρέψουν στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Γιώργο Γκώγο από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο άλλος αγώνας της 6ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ