Τα «βρόντηξε» από την ομάδα του επειδή έφαγε «παντόφλα» από τη μέλλουσα σύζυγο

 

Ένα απίστευτο στόρι εξελίχθηκε στις αρχές της σεζόν σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Θράκη, με πρωταγωνιστή ένα από τα βασικά της μέχρι τότε στελέχη.

Ο ίδιος διατείνονταν ότι η ομάδα αποτελούσε ουσιαστικά την «δεύτερη οικογένειά» του και είναι αλήθεια ότι αφιέρωνε πολλές ώρες σε αυτήν, αποτελώντας από τους βασικούς πρωτεργάτες της εκρηκτικής και συνεχώς ανοδικής πορείας που είχε από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Ωστόσο φαίνεται ότι ασκήθηκε βέτο στην δυναμική του παρουσία σε αυτήν την δεύτερη οικογένεια από την… πρώτη (ή για την ακρίβεια από την μελλοντική, αφού το βέτο φέρεται να ασκήθηκε από τη μέλλουσα σύζυγο).

Το καλοκαίρι υπήρξαν με κάθε επισημότητα αρραβώνες και ακολούθως, λόγω αυτών των νέων υποχρεώσεων αλλά και κάποιων άλλων που προέκυψαν, ο πρωταγωνιστής με πόνο ψυχής ανέφερε στους συμπαίκτες του ότι θα έπρεπε να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του όλο εκείνο το διάστημα, αλλά θα επέστρεφε δριμύτερος και θα κάλυπτε το χαμένο έδαφος της καλοκαιρινής περιόδου με την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Η έναρξη αυτή ήρθε και πράγματι ο παίκτης επέστρεψε με όρεξη, αλλά για… μόλις μία εβδομάδα. Ακολούθως, εντελώς αιφνιδιαστικά εξαφανίστηκε και για αρκετές μέρες ήταν μάταιη κάθε προσπάθεια αναζήτησής του.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, καθώς ο ίδιος είχε συνηθίσει να ενημερώνει μήνες πριν για τυχόν υποχρεώσεις που θα τον στερούσαν από αγώνες. Τελικά, με ένα sms έκανε γνωστό ότι αποφάσισε να ανοίξει δική του επιχείρηση για να μπορέσει να βγάλει περισσότερα χρήματα ενόψει του νέου σπιτικού που θα δημιουργήσει με την αρραβωνιαστικιά του. Υποστήριξε ότι ο χρόνος του είναι τόσο πολύτιμος που μόνο να εργάζεται θα μπορεί νυχθημερόν και χωρίς σχεδόν κανένα ρεπό. Από αυτήν την ενημέρωση, άφηνε να εννοηθεί (γιατί δεν τόλμησε να το πει ποτέ ευθέως και σε κανέναν) ότι δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει στην ομάδα, η οποία δεν του προσέφερε περισσότερα από 400 ευρώ το μήνα (τόσα περίπου ελάμβανε και πέρυσι, όντας από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ).

Όλοι όμως κατάλαβαν ότι ο (πρώην;) συμπαίκτης και φίλος τους είχε φάει μια μεγαλοπρεπέστατη «παντόφλα» από την συμβία του, που προφανώς απείλησε ότι όπως δεν μπορούν να χωρέσουν δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, δεν μπορεί ο καλός της να έχει δύο οικογένειες, μία μαζί της και παράλληλα να υπάρχει και η οικογένεια της ομάδας στην οποία εκείνος μετείχε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της. Τον έβαλε λοιπόν να διαλέξει. Και αντί να πατήσει πόδι όπως λογικά θα έκανε κάθε άντρας, η κυρία πέτυχε να του βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας μπροστά στον κίνδυνο να διαλυθεί το μελλοντικό σπιτικό του, κίνδυνο που μάλλον περισσότερο φαντάστηκε παρά υπήρχε στην πραγματικότητα, προτίμησε να οδηγήσει στην διάλυση με τη συμπεριφορά του σχέσεις και φιλίες ετών.

Τώρα ο «Mr Παντόφλας», όπως είναι πλέον η κωδική ονομασία του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας, συμπληρώνει κοντά δυο μήνες από την αποχώρησή του από την ομάδα αλλά και γενικά το άθλημα. Όσο όμως και αν προσπαθεί να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, δεν είναι κάτι εύκολο όταν επρόκειτο για την «δεύτερη οικογένειά του». Σε σπίτια μελών αυτής της οικογένειας είχε φιλοξενηθεί στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, μαζί μάλιστα και με την αρραβωνιαστικιά του (για τέτοια σχέση μιλάμε), χώρια τα χρήματα που ακόμα χρωστάει.

Στα τηλέφωνα δεν απαντά ή ακόμα χειρότερα, απορρίπτει τις κλήσεις των πρώην «αδελφών» του. Και όταν βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ενώπιος ενωπίω με κάποιους από αυτούς, τους έκλεισε ραντεβού για καφέ την επόμενη μέρα το μεσημέρι και δεν εμφανίστηκε ποτέ σε αυτό, κλείνοντας παράλληλα και το τηλέφωνό του και μη επιστρέφοντας από τότε ποτέ τις κλήσεις για να πει έστω μια οποιαδήποτε δικαιολογία για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του. Έστω ότι είχε τόση πολλή δουλειά που δεν πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο.

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της, διατηρώντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και την πορεία πρωταθλητισμού, καθώς ουδείς αναντικατάστατος. Ωστόσο αυτή η συμπεριφορά του «Mr Παντόφλα» έχει οδηγήσει τους πρώην αδελφούς, φίλους και συμπαίκτες στην απόφαση να βγάλουν κάποια από τα άπλυτά του στην φόρα. Οι αποκαλύψεις λέγεται ότι θα τον κάνουν να θέλει να κρυφτεί από τους πάντες και να μην τολμά να κυκλοφορήσει στην πόλη του, καθώς στην Θράκη μικρές είναι οι κοινωνίες και όπως λέει και ο λαός, είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Τα νεώτερα αναμένονται προσεχώς, σε βραδιά πολιτιστικού συλλόγου στα δρώμενα του οποίου συνεχίζει να μετέχει ο «Mr Παντόφλας», όπου οι πρώην συμπαίκτες σκοπεύουν να εμφανιστούν όλοι, μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας την ίδια ημέρα,  για να γλεντήσουν οι ίδιοι αλλά και να… γλεντήσουν τον πρώην(;) φίλο και συμπαίκτη τους…