ΕΠΣ Θράκης: Με φύλακα άγγελο τον Ματθαίου κράτησε το αήττητο ο Πανθρακικός στους Ασώματους

Μια ακόμη απώλεια την δέυτερη συνεχόμενη είχε ο Πανθρακικός για την 9η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Θράκης αφού έμεινε στο μηδέν στους Ασώματους απέναντι στην ένωση που άξιζε ίσως και την νίκη.

Στο γήπεδο των Ασωμάτων παρουσία αρκετού κόσμου και των δυο ομάδων ππου γέμισε τις κερκίδες καφού ο καιρός εννοούσε για ποδόσφαιρο ο Πανθρακικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική απέναντι σε μια δυνατή ομάδα μετά την Βιστωνιδα Κοπτερού έφερε ισοπαλία μετά το αρχικό 6 Χ 6 με αδύναμες ωστοσο ομάδες, παρόλα αυτά βρίσκεται έστω με παρέα στην κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ αλλά με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες με Αμέτ στο 11’και κυρίως στο 22′ σε τετ α τετ του Παλτζή για τους γηπεδούχους αλλά χάρη στον Ματθαίου παρέμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός βελτίωσε την εικόνα του με κάποιες αλλαγές του Βαγγέλη Κυριαλάνη χωρίς όμως να μπορεί και πάλι να απειλήσει σε αντιθεση με τους Ασώματους που είχαν καλή φάση στο 47′ και πάλι με τον Παλτζή σε νεο τετ α τετ και στο 77’με τον Αμέτ με τον Ματθαίου και πάλι να δηλώνει παρών κρατώντας το 0-0 που ηταν το τελικό αποτελεσμα.

ΈΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Οτζιάν): Ταουσάν, Μπαλτσή (46′ Δ. Χαραλαμπίδης ), Σαλήχ, Μεμέτ, Ι. Αμέτ, Μουσταφά (76′ Χασάν), Σ. Αμέτ, Ιμπραήμ, Παλτζή, Χατζογλου, Κολούκ Χασάν (63′ Ι. Χαραλαμπίδης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κυριαλάνης): Ματθαίου, Ντάβανος, Μούζας, Τσιλλακίδης (55′ Αφεντουλίδης), Μπαξεβανίδης, Τσάμι (67′ Δημόπουλος), Γιάζος, Αλεξόπουλος, Γεωργουσόπουλος (49′ Δελής), Γρηγοριάδης, Χατζηιωαννίδης (79′ Ανδρέου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here