Αναδείξτε με την ψήφο σας τους πιο δυναμικούς και επιτυχημένους ανθρώπους της Κομοτηνής! Αθλητές και ομάδες στις υποψηφιότητες…

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός R Channel Θράκης σε συνεργασία με τον σύλλογο «Γυναίκες Κομοτηνής», διοργανώνουν ένα Φιλανθρωπικό Gala στις 15 Δεκεμβρίου, αφιερωμένο στον σύλλογο ΔΑΔΑΑ (Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων, παιδιών και ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger Ν. Ροδόπης).

Στα πλαίσια της λαμπερής αυτής βραδιάς θα τιμηθούν οι πιο δυναμικοί, πετυχημένοι και ευφυείς άνθρωποι της Κομοτηνής που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για το ήθος, το έργο, τη δράση, αλλά και τη δουλειά τους το 2017. Θα είναι μια λαμπερή βραδιά γεμάτη φως, θετική ενέργεια αλλά και συγκίνηση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Τους ανθρώπους αυτούς μπορείτε να τους αναδείξετε εσείς με την ψήφο σας μπαίνοντας στο παρακάτω λινκ: https://rodopiawards.gr/index.php?r=survey/index&sid=214817. Ανάμεσα στις κατηγορίες για τις οποίες μπορείτε να ψηφίσετε περιλαμβάνονται και αθλητές και ομάδες της Ροδόπης.

Η εκδήλωση «Βραβεία της Χρονιάς», έχει ως σκοπό την ανάδειξη των ανθρώπων μεμονωμένων ή συλλογικά, αυτής της μικρής μα όμορφης πόλης, που ξεχώρισαν στον τομέα τους και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία.

Τα βραβεία είναι 15+1, και η ανάδειξη 10 εξ αυτών των κατηγοριών θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Εκεί μεταξύ άλλων μπορείτε να ψηφίσετε για την κορυφαία ομάδα ή τον καλύτερο αθλητή του 2017. Μπείτε λοιπόν στο https://rodopiawards.gr/index.php?r=survey/index&sid=214817 και αναδείξτε με την ψήφο σας τους καλύτερους της χρονιάς και ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που θέλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο αυτής πόλης