«Έδεσε» Μάνταλο για άλλα 4,5 χρόνια η ΑΕΚ! Παραμένει captain του δικεφάλου μέχρι το 2022 ο Κομοτηναίος

 

Η ΑΕΚ και ο αρχηγός της, Πέτρος Μάνταλος, θα πορευτούν μαζί για ακόμη 4,5 χρόνια, καθώς ο θρακιώτης διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Η διοίκηση της Ενωσης και ο Μάνταλος είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου του (που έληγε το καλοκαίρι του 2019) πριν από τον τραυματισμό του και οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία.

Έπειτα από το ισχυρό πλήγμα  με τη ρήξη χιαστών που υπέστη ο Κομοτηναίος άσσος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή η μικρή διαφορά που υπήρχε να καλυφθεί… υπέρ του ποδοσφαιριστή και να τελειώσει το θέμα. Ετσι ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συμφωνία.

Οι πληροφορίες του sdna αναφέρουν ότι με την συγκεκριμένη συμφωνία οι απολαβές του αρχηγού της ΑΕΚ σχεδόν θα διπλασιαστούν, αφού το νέο του συμβόλαιο θα του αποφέρει περίπου 600.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Και ταυτόχρονα η Ένωση εξασφαλίζει ότι δεσμεύει τον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή της με ένα πολυετές συμβόλαιο, που δείχνει και την πρόθεσή της να «ακουμπήσει» πάνω του τα επόμενα χρόνια.