Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15

 

Σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς επανέρχονται όχι μόνο οι Ανδρικές ομάδες της Super League, αλλά και αυτές των υποδομών, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αγωνιστική δράση για όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, στα οποία συμμετέχουν και οι ομάδες της Ξάνθης.

Η Κ20 του Κώστα Προδρομίτη μετά την επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, χάρη στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού πριν δυο εβδομάδες με 0-1, και το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, πλέον επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς και υποδέχεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 11:00 τον Πανιώνιο με στόχο φυσικά να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Πρώτος διαιτητής του αγώνα ο Χρήστος Κακουλίδης, με βοηθούς τους Θανάση Καραγιάννη και Μάριο Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κ20: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Λαμία – Κέρκυρα, Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την πρώτη της ήττα την περασμένη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θέλει πλέον να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο και υποδέχεται στις 12:00 του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου στα Πηγάδια . Διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα έχει οριστεί ο Μιχάλης Ελευθεράκης, με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής: Λάρισα – Παναιτωλικός, Λαμία – Κέρκυρα, Ρεπό: ΠΑΟΚ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος, η Κ15 υποδέχεται επίσης στα Πηγάδια τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στις 10:30 στο μοναδικό παιχνίδι του Βορείου Ομίλου, γεγονός παράδοξο θα μπορούσε να πει κανείς, αφού πριν τη διακοπή την περασμένη εβδομάδα το τελευταίο της παιχνίδι ήταν αυτό στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες. Διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι οι Ψωμόπουλος, Καρασαβαΐδης και Κουκούμης από την ΕΠΣ Καβάλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ