Γ’ Εθνική: Εντός έδρας Σιδηροχώρι και Ορφεας, στις Σέρρες Διδυμότειχο και Άβατο, στην Καβάλα οι Προσκυνητές (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της έκτης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμά του για τον Α’ Όμιλο.

Δύσκολες αποστολές για τις πέντε θρακιώτικες ομάδες που με εξαίρεση την ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Άρη Αβάτου, οι υπόλοιπες δεν ξεκίνησαν πολύ καλά. Ο Άρης Αβάτου ταξιδεύει στην Ηρακλεια Σερρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, και το Διδυμότειχο ταξιδέυει δίπλα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών όπου θα αναμετρηθεί με την Ελπίδα Σκουτάρεως. Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου υποδέχεται τον Αετό Ορφανού και στην Ξάνθη ο Ορφέας τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, ενώ δύσκολη έξοδο έχει στην Καβάλα η Δόξα  Προσκυνητών.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σιδηροκάστρου, η ομάδα της ΑΕΔ του Κρίστο Τελκίνσκι που έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, φιλοξενείται με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα από την φιλόδοξη και τρίτη Ελπίδα Σκουτάρεως (9 βαθμοί) και θέλει εκτός από ένα θετικό αποτέλεσμα την ρεβάνς για τον αποκλεισμό της πέρυσι για το κύπελλο ερασιτεχνών.   Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου για αυτό το παιχνίδι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο γειτονικό γήπεδο της Ηράκλειας ο τέταρτος Άρης Αβάτου με 8 βαθμούς μετά από 2 σερί νίκες που οδήγησαν στην απομάκρυνση 2 προπονητών αντιπάλων ομάδων, θέλει ενα νέο θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής (7 βαθμοί) που προέρχεται από θετικά επίσης αποτελέσματα και διπλό στον Ξηροπόταμο. Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στην Καβάλα η Δόξα Προσκυνητών (5 βαθμοί) έχει δύσκολη αποστολή πάει για μια θετική εμφάνιση και χωρίς άγχος απέναντι στην πιο ιστορική ομάδα του πρωταθλήματος, την Καβάλα του Κώστα Ανυφαντάκη που επιθυμεί να επιστρεψει μετά από χρόνια στην Β’ εθνική. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης που έχει 5 βαθμούς μετά την ισοπαλία στο Διδυμότειχο θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες μετά από 5 αγώνες απέναντι στον Μεγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου (4 βαθμοί)  που με την σειρά του και αυτός αναζητά βαθμό ή βαθμούς αφού είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει πάρει στην αποστολή αυτού του αγώνα ο Μπάμπης Χατζημεστής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, η ουραγός Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (2 βαθμόι) που άλλαξε προ μηνός προπονητή αντιμετωπίζει με στόχο την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα, την προτελευταία ομάδα του Αετού Ορφανου (3 βαθμοί) που πρόσφατα και αυτή προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο της.  Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού, Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου, Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου.

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ