Θρακιώτικη κόντρα στην Πάτρα με αντιπάλους τον Σανδραμάνη και τους Πάνο και Δημήτρη Ερμείδη

 

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με “Θρακιώτικο” αλλά και οικογενειακό ενδιαφέρον είχαμε στην Πάτρα στο παιχνίδι της Απολλωνιάδας με τον Προμηθέα 2014 όπου βρέθηκαν αντίπαλοι τα δύο αδέρφια Ερμείδη από την Ξάνθη, που βρίσκονται από το καλοκαίρι στην Πάτρα!

Οι ταλαντούχοι νεαροί μπασκετμπολίστες θυμίζουμε ξεκίνησαν από τον Αρίωνα Ξάνθης και στην συνέχεια μεταγράφηκαν στην ιστορική Χ.Α.Ν.Θ., ενώ φέτος μετακόμισαν αμφότεροι στην Πάτρα με τον Πάνο να φορά τα χρώματα του Απόλλων Πατρών (θυγατρικής Απολλωνιάδας) και τον Δημήτρη να εντάσσεται στην Εφηβική ομάδα του Προμηθέα.

Στα του αγώνα (φωτο westbasket) η Απολλωνιάδα πήρε την παρθενική της νίκη επί του Προμηθέα 2014 με 74-65 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΗ. Για την ιστορία από την Απολλωνιάδα ο Παναγιώτης Ερμείδης νίκησε εκτός στον αγώνα και στην άτυπη μονομαχία με τον αδερφό του, αφού είχε 13 πόντους και ο Δημήτρης 5 για τον Προμηθέα, στον οποίο αγωνίστηκε και ο νεαρός Εβρίτης Χρυσόστομος Σανδραμάνης που πέτυχε 15 πόντους και ο οποίος φέτος έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 κατηγορία (αγωνίστηκε σε 2 αγώνες με Φάρο και Παναθηναικό).