Volley League: Η πρώτη συνάντηση ως αντιπάλων των… «κολλητών» Τσέλιου και Χαραλαμπίδη

 

Ο Παρασκευάς Τσέλιος και ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης είναι δυο παιδιά που αποτελούν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Προερχόμενοι αμφότεροι από τα φυτώρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ανεβαίνουν χέρι χέρι τα σκαλοπάτια των εθνικών ομάδων.

Μαζί στους παίδες, μαζί στους εφήβους, μαζί στους νέους και λογικά, σε λίγο καιρό, μαζί και στην Εθνική Ανδρών. Ο Τσέλιος ήδη κλήθηκε το καλοκαίρι για πρώτη φορά και αυτή η κλήση ενδεχομένως του έδωσε και ένα ακόμα διαβατήριο, αυτό της μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό ο Τσέλιος μετέχει μεν σε μια μεγάλη ομάδα, δεν αποτελεί βασικό της στέλεχος ωστόσο. Αντιθέτως ο Χαραλαμπίδης μετά τις εξελίξεις με Παλέντζα και τον μη ερχομό του Παγιάν, αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μουστακίδη στους τελευταίους τρεις επίσημους αγώνες.

Το Σάββατ οι δυο «αυτοκόλλητοι» Τσέλιος και Χαρλαμπίδης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά μετά από αρκετό καιρό και να τα πουν για λίγο ως αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Τσέλιος πέρασε και αυτός στον αγώνα προς το τρίτο σετ, κυρίως όμως αμέσως μετά ως καλοί φίλοι….