Γ’ Εθνική: «Όσκαρ ατυχίας» διεκδικεί η ΑΕ Κομοτηνής προσθέτοντας πονοκεφάλους στο τεχνικό επιτελείο

Με την τύχη τους μπορούν άνετα τα βάζουν οι Βασίλης Στοάκης και Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς καθώς εδώ και εβδομάδες αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, χωρίς όμως να έχει γίνει ποτέ αναφορά από τους δυο νεαρούς προπονητές.

Τον κύκλο των τραυματισμών άνοιξε ο Χρήστος Καραγιώργος, ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση και απουσιάζει από τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα στο παιχνίδι της πρεμιέρας ο Γιώργος Βακρινος δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα και υπέστη διάστρεμμα, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, κόντρα στον ΓΑΣ χτύπησε ο Πέτρος Μαγούλας, όταν και έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Στο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη, ο Άκης Καραμπίνης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, ενώ μεσοβδόμαδα ο Χάρης Δάτσης εντόπισε ένα θέμα υγείας, το οποίο τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Μακεδονικό, οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν λειψοί και στα υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε ο τραυματισμός του νεαρού Καραμανλή, που δέχθηκε αγκωνιά πάνω στην φάση.

Όλοι εύχονται στην ΑΕ Κομοτηνής να σταματήσουν οι κακουχίες, οι οποίες έχουν αφήσει την ομάδα να παλεύει απέναντι σε δυνατές ομάδες και πολλές ατυχίες…