Γ’ Εθνική: «Όσκαρ ατυχίας» διεκδικεί η ΑΕ Κομοτηνής προσθέτοντας πονοκεφάλους στο τεχνικό επιτελείο

 

Με την τύχη τους μπορούν άνετα τα βάζουν οι Βασίλης Στοάκης και Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς καθώς εδώ και εβδομάδες αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, χωρίς όμως να έχει γίνει ποτέ αναφορά από τους δυο νεαρούς προπονητές.

Τον κύκλο των τραυματισμών άνοιξε ο Χρήστος Καραγιώργος, ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση και απουσιάζει από τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Στη συνεχεια, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα στο παιχνίδι της πρεμιέρας ο Γιώργος Βακρινος δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα και υπέστη διάστρεμμα, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, κοντρα στον ΓΑΣ χτύπησε ο Πέτρος Μαγούλας, όταν και έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Στο παιχνιδι με την Ελευθερούπολη, ο Άκης Καραμπίνης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, ενω μεσοβδόμαδα ο Χάρης Δάτσης εντόπισε ενα θεμα υγείας, το οποίο τον έχει αφήσει εκτος προπονήσεων. Στο τελευταίο παιχνιδι κόντρα στον Μακεδονικό, οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν λειψοί και στα υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε ο τραυματισμός του νεαρού Καραμανλή, που δέχθηκε αγκωνιά πάνω στην φάση.

Ολοι εύχονται στην ΑΕ Κομοτηνης να σταματήσουν οι κακουχίες, οι οποίες εχουν αφησει την ομάδα να παλεύει απέναντι σε δυνατές ομάδες και πολλές ατυχίες…