Γ’ Εθνική: Η αγκαλιά Μπαχαρίδη-Στοΐνοβιτς στο ντέρμπι ανάμεσα στις Δόξες της Ροδόπης

 

Η μάχη ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εκτός από μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο μοναδικές εκπροσώπους του νομού Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα, είχε ξεχωριστή σημασία και για τη μάχη στους πάγκους.

Αντιμέτωπες βρέθηκαν δυο πρώην μεγάλες δόξες του Πανθρακικού, ο Νίκος Μπαχαρίδης και ο Ζόραν Στοΐνοβιτς. Μάλιστα οι δυο τους εκτός από συμπαίκτες, βρέθηκαν για ένα διάστημα και συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών της μεγάλης ομάδας, με τον Μπάχα να είναι προπονητής στην Κ20 και τον Ζόραν στα Κ15.

Αμφότεροι επίσης, με την ιδιότητα του προπονητή στα αναπτυξιακά, έχουν κληθεί να κοουτσάρουν ως υπηρεσιακοί την πρώτη ομάδα του Πανθρακικού, ο μεν Μπαχαρίδης στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ο δε Στοΐνοβιτς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, μια αγκαλιά ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν οι δυο παλιοί φίλοι (φώτο Παρατηρητής), πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες και μόλις για 90 λεπτά αντίπαλοι, στο ντέρμπι που έμελλε να είναι πλέον το μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς για το νομό Ροδόπης…