ΕΠΣ Θράκης: Νίκησε το Κόσμιο και παρέμεινε στην κορυφή με το απόλυτο η Δόξα Γρατινής

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης παρέμεινε η Δόξα Γρατινής, έχοντας το απόλυτο των 15 βαθμών σε πέντε αγώνες, έπειτα και από τη νίκη της το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κάλχα επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Η αναμέτρηση είχε πολλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, ωστόσο η επικράτηση της Γρατινής μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαια με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, με τους τυπικά γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 και να δέχονται το γκολ της τιμής με πέναλτι λίγο πριν το τέλος.

Στο 23΄ από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κακουλίδης ο Αντωνιάδης έπιασε κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Κυριακόπουλος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Στο 70΄ με μακρινό σουτ ο Καμζέλας έκανε το 2-0.  Στο 88΄ ο Μαγκούτας μάρκαρε τον Νάκο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ, ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, εκτελέστηκε από τον Μυστρίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ο πρώτος βοηθός Τζιώτζιος έδειξε ότι κουνήθηκε ο πορτιέρο Μπουτσακτσή, το πέναλτυ επαναλήφθηκε από τον Μυσττίδη που αυτή τη φορά ευτόχησε και μείωσε σε 2-1.

Από εκεί και πέρα, πέρα από τα τέρματα που σημειώθηκαν, υπήρξαν και άλλες ευκαιρίες που χάθηκαν. Στο 14′ από φάουλ Κακουλίδη ο Κυριακόπουλος σούταρε άουτ, ενώ στο 22΄, ένα λεπτό πριν το πρώτο γκολ της Γρατινής, από σέντρα Κυριακόπουλου ο Σεφκέτ Σελήμ έπιασε σουτ και απέκρουσε έξοχα ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης του Κοσμίου.

Στο 30΄ είχαμε σουτ του Κυριακόπουλου που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, στο 35΄ σουτ Νάκου έδιωξε ο τερματοφύλακας της Γρατινής Εφτούν Μπουτσακτσή, ενώ στο 57΄ φάουλ του Μυστρίδη έφυγε άουτ, όπως και στο 73΄ σουτ του Αντωνιάδη.

Αξίζει να σημειθεί ότι ο Αντωνιάδης στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε από τον διαιτητή της συνάντησης Δρακίδη, που είχε ως βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Τάσος Μπόζης): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας (92΄Λεοντίου), Τάτσιος, Μουζασβίλι, Καμζέλας, Κακουλίδης, Πασχάλης (82΄ Λεγάτος), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ, Αντωνιάδης, Μπόζης Δημ. (60΄ Τρέσαλος).

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιαννίδης, Ζάνταλης (46΄ Μιχαλακέλλης), Τριάντος, Αγγέλης, Μυστρίδης, Λεβέντελης, Βλασσόπουλος (82΄ Βασιλείου), Αραμπατζής, Νάκος, Χατζητουλούσης (72΄ Μαμούτ Σεϊδάν), Φ. Ξενάκης (65΄ Παπαγεωργίου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ