ΕΠΣ Έβρου: Εντός έδρας το πρώτο στραβοπάτημα για το “άσφαιρο” Σουφλί απέναντι στην Άνθεια

 

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Έβρος Σουφλίου δεν κατάφερε να συνεχίσει το απόλυτο και έμεινε στο μηδέν απέναντι στην ομάδα της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου και μοιράστηκαν από έναν βαθμό αμφότεροι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ελάχιστες ευκαιρίες κυρίως με τους Μαργαρίτη και Τσομπανούδη «Τσιρίλο» στο 15΄ και το 24΄αντίστοιχα, ενώ η Ένωση από τη πλευρά της είχε μια ευκαιρία όπου τα συνεχόμενα σουτ που επιχείρησαν οι Γεωργαντζόπουλος και Παπαδημητρίου βρήκαν σε σώματα των αμυντικών. Μια ακόμη ευκαιρία στο 32΄ για τους φιλοξενούμενους του Τόλη Μπίτσιου όταν σε πλάγιο σουτ του Καβατζικιώτη με εξουδετερωμένο τον Δουλούδη, ο Μπετζέκας έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του Σουφλίου. Στη συνέχεια είχαμε κάποια σουτ στον αγώνα χωρίς καμία ιδιαίτερη απειλή για τους δύο τερματοφύλακες με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο κακό δεύτερο μέρος μόλις στο 68΄ έχουμε ίσως την πιο καθοριστική φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης Παμπορίδης που μόλις είχε περάσει στην θέση του Κώτσιου, αποκρούει τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής Σουβαράς του δίνει κίτρινη αντι για κόκκινη όπως ζήτησαν από τους γηπεδούχους κρατώντας τον στο γήπεδο, θεωρώντας ίσως ότι έπιασε τη μπάλα εντός περιοχής και μετά να βγήκε εκτός αυτής.

Σημαντική νέα φάση σημειώθηκε για τον Έβρο λίγο αργότερα, όπου μετά από σέντρα του Μυσιούδη, ο νεοαποκτηθείς Βασβάνης έπιασε το σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι στο 72΄ και λίγο έλειψε να χρηστεί “χρυσός” σκόρερ στο ντεμπούτο του. Έτσι οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας ενός αποτελέσματος που ίσως να είναι το πιο δίκαιο και για τους δύο.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ότι τέθηκαν αντίπαλοι στον Έβρο Σουφλίου οι πρώην παίχτες του Ευφραιμίδης, Παμπουρίδης, Δουμπουλάκης, Μιχούδης και Γεωργαντζόπουλος.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Μπετζέκας, Μυσιούδης, Πατέλης, Μαργαρίτης, Ράλλης, Κουρούδης, Γιαννόπουλος (28΄ λ.τ. Λαζίδης), Τσομπανούδης, Πρεπούδης (69΄ Βαζβάνης).

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μπίτσιος): Κώτσιου (63΄ Παμπορίδης), Σουλακάκης, Παπαδημητρίου, Απότας, Δουμπουλάκης, Καλέτσιος (84΄ Μιχαλτσίδης), Μαλτέζος, Μιχούδης, Γεωργαντζόπουλος (65΄ Κωνσταντάκης), Ευφραιμίδης, Καβατζικιώτης (75΄ Τερζής).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ