Από τις Βασίλισσες στην Αγγλία για σπουδές και… μπάλα στην Premier League η Παναγιώτα Παπαϊωάννου!!!

 

Μια νέα σελίδα φαίνεται πως ανοίγεται στην ζωή της Παναγιώτας Παπαϊωάννου που μετακομίζει στο Μπράντφορντ για σπουδές και εκεί θα συνδυάσει και το ποδόσφαιρο σε ομάδα επιπέδου Premier League.

Η Παναγιώτα Παπαϊωάννου προέρχεται από την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Βασίλισσας της Θράκης. Με αυτήν ξεκίνησε και αγάπησε το ποδόσφαιρο, με αυτήν καθιερώθηκε, με αυτήν ξεχώρισε και έφτασε να αποτελεί βασικό στέλεχος πλέον και της Εθνικής Νεανίδων.

Πλέον πήρε την μεγάλη απόφαση να… «μεταναστεύσει» με προορισμό το Μπράντφορντ της Αγγλίας, όπου θα θα σπουδάσει στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο Φυσιοθεραπεία, αλλά δεν μπορούσε να ξεχάσει τόσο εύκολα το ποδόσφαιρο που φαίνεται πως τόσο αγαπά.

Έτσι μετά τις κατάλληλες κινήσεις φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή της στην γυναικεία ομάδα της Guiseley FC, που αγωνίζεται μαζί με πολλές ακόμα γνωστές ομάδες της Αγγλίας οι οποίες διαθέτουν και ανδρικά τμήματα ποδοσφαίρου, στην Premier League.

Πλέον μένουν απλώς να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες για το πότε θα ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή και θα ανοίξει φτερά για νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες στα «σαλόνια» της Premier League.