ΕΠΣ Έβρου: Νίκη – πρόκριση στο ντέρμπι του Βορρά για τον Ορέστη Ορεστιάδας επί του Άρδα Καστανέων

 

Στη Δ’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου προκρίθηκε η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας, αφού κατάφερε να «υποτάξει» την Κυριακή την αξιόμαχη ομάδα του Άρδα Καστανέων με  1-0.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στο… «μισό» μηδέν, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε όταν ο Ορέστης σκόραρε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ακρίτα Νέας Βύσσας (θυμηθείτε όλα τα ζευγάρια ΕΔΩ).

Πρώτη φάση του αγώνα, αυτή του Οτέμπερη που επέστρεψε στην εντεκάδα για τον Ορέστη, που έπιασε ένα σουτ από αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε τελικά άουτ. Στο 27′ ήταν η σειρά του Άρδα να προσπαθήσει να απειλήσει, με τον Αλμπανίδη να πιάνει ένα σουτ και την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καπετανίδης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και ανάγκασε τον Ζλατάνη να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Ορέστης, αφού έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του πιέζοντας ψηλά, κατάφερε να έχει μια μεγάλη ευκαιρία στο 61′ με τον Ρουσσίδη να πιάνει ένα σουτ από καλό σημείο εντός της μεγάλης περιοχής, αλλά τη μπάλα τελικά να φεύγει εκ νέου άουτ. Μετά την μεγάλη ευκαιρία του Ρουσσίδη, τελικά ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους στο 83′ όταν ο ίδιος έκανε πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και τελικά να έρχεται ο Τζουμακίδης για να την σπρώξει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρηστούδης): Ζλατάνης, Ντινούδης, Ρουσσίδης Θ, Τζουμακίδης, Τσιτσκάρης(70′ Δροσίδης), Ζότεφ, Δαρβούδης (87΄Κόκκινος), Πετρόπουλος, Ζέλεφ (76′ Οικονόμου), Παρασκευάς (57′ Ρουσσίδης Αθ.), Οτέμπερης

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Τζιαφερίδης, Χαρισιάδης (90′ Νικολαΐδης), Γουγουλιάς, Πετράς (87′ Χατζηαγοράστου), Κασπαρίδης(58΄Τσινούδης), Νάκου, Παγωνίδης, Καπετανίδης, Αλμπανίδης (84′ Μάτσιος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ