ΕΠΣ Έβρου: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου και τα ζευγάρια που σχηματίζονται

 

Μετά τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων της γ’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, όσες ομάδες νίκησαν προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, τα ζευγάρια της οποίας είναι πλέον γνωστά.

Στον Βόρειο Όμιλο που είχαν μείνει οκτώ ομάδες και πλέον τέσσερις (Νέα Βύσσα, Ορέστης, Νεοχώρι και ΑΕΔ), σχηματίζονται πλέον δύο ζευγάρια με τους νικητές να περνούν στον τελικό του Βορρά που θα αναδείξει τον ένα φιναλίστ.

Στο Νότιο Όμιλο είχε περάσει απευθείας στην επόμενη φάση ο ΑΟ Μαΐστρου και προκρίθηκαν από τα ματς της Κυριακής άλλες έξι ομάδες (Νίψα, Φέρες, Ποντιακός, Ενωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, Εθνικός και Ενωση Ανθειας Αριστείνου). Εδώ υπάρχει ακόμα δρόμος καθώς σχηματίζονται τρία ζευγάρια ενώ στην πέμπτη φάση, που θα είναι τα ημιτελικά του Νότου, περνάει απευθείας ο Ποντιακός.

Ακόμα δεν έχει οριστεί πότε θα γίνουν οι αγώνες. Υπάρχει ενδεχόμενο να οριστούν την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα που θα έχει διακοπή το πρωτάθλημα, ώστε να γίνουν Σαββατοκύριακο και όχι μεσοβδόμαδα, αλλά υπάρχει και η σκέψη λόγω φόβου για κακοκαιρία να γίνουν πρώτα τα ματς του Νοτίου Ομίλου κάποια Τετάρτη, ώστε να διεξαχθούν ταυτόχρονα στην συνέχεια τα ημιτελικά και οι τελικοί των δύο ομίλων.

Συνοπτικά τα ζευγάρια που σχηματίζονται στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης ανά όμιλο έχουν ως εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Δ’ ΦΑΣΗ

Ακρίτας Νέας Βύσσας – Ορέστης Ορεστιάδας
ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΟ Νεοχωρίου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Δ’ ΦΑΣΗ

ΠΑΕ Νίψας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Θράκη Φερών – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς
Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – ΑΟ Μαΐστρου
Περνάει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση ο Ποντιακός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ