Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15

 

Με αγώνες σε νέους, εφήβους και παίδες συνεχίζεται η δράση για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League στα οποία εδώ και χρόνια συμμετέχει και διακρίνεται η Ξάνθη.

Για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα νέων Κ20 η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια το Σαββατο (14/10) στις 12.30 την 9η ΑΕΚ με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα ώστε η ομάδα να παραμέινει στην πρωτη τετράδα. Διαιτητές της ναμέτρησης αυτής για την 7η αγωνιστική, θα ειναι οι Κιοτζένης (Ξάνθης) με βοθούς τους Κουβαλάκη (Δράμας) και τον Μηνηδάκη (καβάλας).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε Παναιτωλικός-Λεβαδειακός, Πανιώνιος-Ολυμπιακός, Ατρόμητος-Αστερας Τρίπολης, Παναθηναικός-Λάρισα, ΠΑΟΚ-Λαμια, Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα, ενώ ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς μετατέθηκε για τον επόμενο μήνα (11/11)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα νέων Κ17 η πρωτοπόρος Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελή, υποδέχεται το Σάββατο (14/10) στις 10.45 στα Πηγάδια την Λαμία με στόχο μια ακόμη νλικη που θα την διατηήσει στην κορυφή του Βορέιου Ομίλου. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δρακίδης, Γκιόση και Καραγιάννης από την ΕΠΣ Θράκης.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, ενώ ρεπό έχει η Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ15 η Ξάνθη του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά την νίκη της στην πρεμιέρα στην Κέρκυρα δεν θα αγωνιστει αφού θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο της ρεπό.

Τα παιχνιδια του Σαββατοκύριακου: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, ενώ ρεπό έχει η Ξάνθη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ