Κινητό τηλέφωνο χάθηκε στον πανζουρλισμό της νίκης της ΑΕΔ επί του Νέστου αλλά παραδόθηκε στην Αστυνομία και ξαναβρήκε τον κάτοχό του!

 

Είναι μια μικρή είδηση, που συνήθως περνά στα ψιλά, αλλά αξίζει να αναδειχθεί. Κατά την διάρκεια του πανζουρλισμού των φίλων της ΑΕ Διδυμοτείχου για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική και τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Νέστου Χρυσούπολης, χάθηκε από κάποιον φίλαθλο το κινητό του τηλέφωνο.

Αυτός που το βρήκε ωστόσο, δεν το κράτησε για τον εαυτό του. Το παρέδωσε σε μέλος της διοίκησης και η διοίκηση με την πλευρά της στην Αστυνομία. Μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση το πρωί: «Την Δευτέρα μετά το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ένα κινητό μάρκας LENOVO 5.5′ και παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου (τηλ:2553022103)».

Ε, λοιπόν, ο κάτοχος του κινητού βρέθηκε. Και αξίζουν χίλια μπράβο σε όλη την αλυσίδα που δημιουργήθηκε για να συμβεί αυτό, κυρίως όμως στον άνθρωπο που το βρήκε και σε αντίθεση ίσως με αυτό που θα έκαναν ορισμένοι, δεν σκέφτηκε στιγμή να το κρατήσει και το παρέδωσε στην διοίκηση της ΑΕΔ και μέσω αυτής στην Αστυνομία.