Αλλαγή πλάνων για την εκδήλωση των 50 χρόνων του ΑΟΞ μετά το ναυάγιο με την Εθνική του 2004

 

Περίπου μια εβδομάδα πριν το ThrakiSportS, πρώτο σας είχε ενημερώσει για την εκδήλωση που ετοιμάζει ο Δήμος Ξάνθης για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ, και την προσπάθεια του να έρθει στην Ξάνθη η Εθνική του 2004, όμως μετά το «ναυάγιοα» της προσπάθειας αυτής, οι διοργανωτές στρέφονται αναγκαστικά σε άλλη λύση.

Συγκεκριμένα αν και εστάλησαν προσκλήσεις στα περισσότερα μέλη εκείνης της «χρυσής» Εθνικής, που μας ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2004, τελικά δεν επιτεύχθη ο στόχος του Δήμου Ξάνθης, αλλά και της ΠΑΕ. Αυτό γιατί, οι θετικές απαντήσεις των τότε ποδοσφαιριστών ήταν λίγες, μάλιστα ήταν λιγότερες ακόμα και από μία ενδεκάδα που απαιτείται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Βέβαια ακόμα και αν ήταν 11 παίκτες, και πάλι δε θα ήταν δυνατό το φιλικό, αφού τα χρόνια έχουν περάσει και οι παίκτες της Εθνικής, σίγουρα δύσκολα θα μπορούσαν να βγάλουν ένα ολόκληρο 90λεπτο. Έτσι οι διοργανωτές της εκδήλωσης και του φιλικού, στρέφονται πλέον σε μια άλλη λύση.

Αυτή η λύση, είναι το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή, να γίνει, αλλά να γίνει όχι μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟΞ και της Εθνικής του ’04, αλλά μεταξύ μονάχα των Παλαιμάχων του ΑΟΞ, σε ομάδες που πιθανώς θα χωριστούν χρονολογικά, πιθανώς ανά δεκαετία. Μπορεί βέβαια να μην έρχεται η Εθνική, όμως οι εκδηλώσεις συνεχίζονται κανονικά, ακόμα και με αλλαγή πλεύσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here