Super League: Οι σαββατιάτικοι αγώνες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20 και Κ17

 

Με τριπλέτα της ΕΠΣ Θράκης θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Κ20 της Ξάνθης  με τον Αστέρα Τρίπολης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια, ενώ από την άλλη οι ορισμοί από την ΚΕΔ για το ματς της Κ17 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας περιέχουν τριπλέτα από την ΕΠΣ Πρεβέζης.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τον Λεβαδειακό, δείχνοντας παράλληλα και το δρόμο της νίκης στην Ανδρική ομάδα της Θράκης.

Διαιτητές του αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, είναι οι Χρήστος Κακουλίδης, Μάριος Γκιόσης, Θανάσης Καραγιαννίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Κέρκυρα – Λεβαδειακός, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς, Ατρόμητος – Λαμία, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, Πανιώνιος – Λάρισα, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, μετά την το 2-2 στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα του ΠΑΟΚ, θέλει πλέον να πάρει και την νίκη και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την ΕΠΟ ορίστηκαν για αυτό το ματς, οι Μπαϊλής, Φραγκούλης και Τσόγκας με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 του Σαββάτου.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Κέρκυρα – Λαμία, Παναιτωλικός – Λάρισα, Ρεπό για τον ΠΑΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ