Super League: Οι εμφανίσεις των Θρακιωτών, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κ17

 

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ17 της Super League, με την Ξάνθη να παίρνει στην πρεμιέρα της ουσιαστικά στο φετινό πρωτάθλημα και τον πρώτο της βαθμό.

Συγκεκριμένα η «αρμάδα» του Κώστας Μπεδρελή μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος έπαιξε τον πρώτο επίσημο αγώνα της και υποδέχθηκε στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, και πήρε τον πρώτο της βαθμό στον φετινό «μαραθώνιο», αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στα των «Θρακιωτών» εκτός της ομάδας της Ξάνθης, δεν αγωνίστηκαν ο Χρήστος Στοϊνοβιτς με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ ρεπό είχε η Κ17 της Κέρκυρας και των πρώην παικτών της ακαδημίες του ΠΑΟΚ Ισαακίου Αλεξιάδη και Βαγγέλοφ, όπως επίσης και του πρώην παίκτη της ΑΕΔ, αλλά και του Πανθρακικού Πάρη Γκασίδη. Τέλος επίσης δεν είχε αγώνα και ο πρώην αμυντικός της Δόξας Σώστη, Κώστας Τζιαφαλιάς με τη νέα του ομάδα, την Κ17 του Απόλλωνα Σμύρνης που είχε ρεπό στο Νότιο Όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Λαμία – Παναιτωλικός 2-1

Ξάνθη – ΠΑΟΚ 2-2

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ρεπό: Κέρκυρα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΠΑΟΚ (2) 3 (6-4)

2. Λάρισα (2) 3 (4-5)

3. ΠΑΣ Γιάννινα (2) 3 (3-3)

4. Λαμία (2) 3 (3-3)

5. Παναιτωλικός (2) 3 (2-2)

6. Ξάνθη (1) 1 (2-2)

7. Κέρκυρα (1) 0 (0-1)