ΕΠΣ Ξάνθης: «Υπέταξε» την Βιστωνίδα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Ηρακλής Ζυγού

 

Μετά από ένα ματς που είχε καλό ρυθμό και μερικές καλές φάσεις η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, κατάφερε στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι φέτος να πάρει τη νίκη έναντι της Βιστωνίδας και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη, όπως μας έχει συνηθίσει μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στην ουσία με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης από τους παίκτες του Γιουάρι Μπούτσεκ, αφού ήδη το σκορ είχε διαμορφωθεί στο τελικό, όπως αποδείχθηκε 2-0 υπέρ του Ζυγού.

Στο 10ο μόλις λεπτό, λοιπόν ο Άγγελος Χασιώτης που έχει δώσει το στίγμα του πως θα έιναι από τους πρωταγωνιστές στην φετινή πορεία του Ηρακλή Νέου Ζυγού, σκοράροντας για τρίτη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου, έβαλε μπροστά την ομάδα του από νωρίς, νικώντας τον Μανιά.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να κλειδώσει στην ουσία την νίκη και την υπόθεση νίκη, αφού στο 45′, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ξάνθη-Sport, ο Παναγιώτης Μυγγίδης σκόραρε με μια πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ και έκανε το 2-0.

Παρά το γεγονός πως τα περιθώρια αντίδρασης από τους παίκτες του Γιουράι Μπούτσεκ είχαν στενέψει πολύ, αυτοί προσπάθησαν… και τα κατάφεραν θα έλεγε κανείς, αφού έφτασαν πολύ κοντά στο να μειώσουν σε 2-1, όταν ο Τουρατζίδης στο 63′ έπιασε ένα ωραίο σουτ, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και τελικά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ευκαρπίδη κι έτσι το σκορ παρέμεινε στο τελικό 2-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Κριεζής Π., Μπάτζιος Δ., Κριεζής Γ. (67′ Σουλεϊμαν Τζεμ), Ψαρόπουλος (77′ Ξουπλίδης), Πανταζίδης, Μυγγίδης (63′ Παπαδόπουλος), Ζωσιμίδης (74′ Μπαργκάν).

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γιουράι Μπούτσεκ): Μανιάς, Τζεβελέκης Ζ. (58′ Δαηλίδης), Μακρίδης, Ταΐρης, Δρακίδης, Θαμνίδης (77′ Καραμανάβης), Τζεβελέκης Φ. (75′ Τονικίδης), Κυράπογλου (46′ Τσεπνόγλου), Καμπουρίδης, Τουρατζίδης, Ξενιτίδης.