Στη Νίκαια της Γαλλίας για το γαμήλιο ταξίδι με την Χαρά Τσακίρη ο Μίλαν Ψάλτου

 

Απών από την φιλική αναμέτρηση με τον Αρίωνα Ξάνθης ήταν ο Μίλαν Ψάλτου και πώς να μην είναι απών; Ο μπασκετμπολίστας του Λεύκιππου έχει πάρει ολιγοήμερη άδεια καθότι… νιόπαντρος, προκειμένου να πραγματοποιήσει απερίσπαστος από αγωνιστικές υποχρεώσεις το ταξίδι του μέλιτος.

Αυτό δεν θα κρατήσει ολόκληρο μήνα αλλά μερικές ημέρες. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας, μαζί με την αγαπημένη του Χαρά Τσακίρη, το ιδιαίτερα δραστήριο μέλος του πολιτιστικού συλλόγου των «Απαράδεκτων» και από τους εμπνευστές του ετήσιου τουρνουά των πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει ο «Μαχητής», που αποκάλυψε και την σχετική φωτογραφία, ο Μίλαν ζήτησε ολιγοήμερη άδεια από τον προπονητή του Σωτήρη Κοκκινόπουλο και φυσικά εκείνος δεν μπόρεσε να του την αρνηθεί. Έτσι ο Μίλαν Ψάλτου πήρε την… Χαρά του και την πήγε στη Γαλλία.

Εκτός φυσικά και αν έγινε το ανάποδο, γιατί με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ η «Χαρά Τσακ» ίσως τελικά να γνωρίζει καλύτερα την Γαλλία, που διαθέτει άλλωστε την ευρωπαϊκή πρωτεύπουσα της μόδας, σε σχέση με τον Μίλαν…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝ ΨΑΛΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ