Λουκέτο για 48 ώρες σε μια από τις πιο δημοφιλείς καφετέριες της Κομοτηνής επειδή δεν έκοβε αποδείξεις

 

Λουκέτο 48 ωρών επέβαλε σε καφέ της Κομοτηνής η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν, ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών και ειδικότερα της ΔΟΥ Κομοτηνής και διαπίστωσαν ότι δεν είχε εκδοθεί αριθμός αποδείξεων. Ο έλεγχος διενεργήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου και διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε ο “Χ”.

Οι ελεγκτές εφόσον διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί δέκα αποδείξεις, προχώρησαν στην σφράγιση του καταστήματος. Αυτή έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, με την ανάρτηση της απόφασης στην είσοδο του καταστήματος, ενώ τοποθετήθηκε η χαρακτηριστική κόκκινη κορδέλα, όπως και η σχετική πινακίδα που αναγράφει “αναστολή λειτουργίας λόγω φορολογικών παραβάσεων”.

Οι πελάτες του Flo Cafe Κομοτηνής που είδαν το αγαπημένο τους κατάστημα κλειστό, όπως είναι φυσικό δυσαρεστήθηκαν, αφού εκεί έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές με το καφέ ή το ποτό τους. Διαβάστε πότε ξανανοίγει η καφετέρεια και το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο xronos.gr