Επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Σεβαστός Γκαβανόζης της ΑΕΔ

 

Στην Αλεξανδρούπολη και στον Εθνικό μετά από χρόνια επιστρέφει ο επιθετικός της ΑΕ Διδυμοτείχου Σεβαστός Γκαβανόζης.

Ο Γκαβανόζης αν και ανακοινώθηκε απο την ομάδα της ΑΕΔ η παραμονή του, πήρε μέρος στην προετοιμασία της ομάδα του Διδυμουτείχου και στα πρώτα φιλικά με Ν. Σιδηροχώρι και Ορφέα Ξάνθης, τελικά αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και θα συνεχίσει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες του Έβρου. Μάλιστα τη φανέλα του Εθνικού φόρεσε την Κυριακή εναντίον της Δόξας Προσκυνητών σε τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο δεν αγωνίστηκε εναντίον της παλιά του ομάδας της ΑΕΔ. 

Μάλιστα με έναν εκ του τεχνικού διδύμου της ομάδας τον Σάκη Παπαράδη ήταν και συμπαίκτες στον Εθνικό πριν μια δεκαετία όταν η ομάδα ανέβηκε στην Δ’ Εθνική, αλλά τον είχε και προπονητή του στον Μάιστρο πριν μια τριετία όταν η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Ο 29χρονος  επιτελικός χαφ ξεκίνησε την Θράκη Φέρών από και κατάγεται και συνέχισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον οποίο επιστρέφει μετά από 10 σχεδόν χρόνια. Ακολούθησε μια πενταετία αποχής από το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους, αλλά η επιστροφή του ήταν δυναμική.

Επιστροφή στην ενεργό δράση στην αγαπημένη του Θράκη Φερών, ακολούθησε ο ΑΟ Μαίστρου του Σάκη Παπαράδη και επιστροφή για τρίτη θητεία στις Φέρες και από πέρυσι τον Γενάρη στην ΑΕ Διδυμοτείχου όπου κατέκτησε το νταμπλ. Την περσινή σεζόν συνολικά σημέιωσε 9 τέρματα, 7 με τα κίτρινα της Θράκης και 2 με τα πράσινα της ΑΕΔ.