EΠΣ Έβρου: Tέταρτη σερί φορά αρχισκόρερ ο Γιαννόπουλος! O πίνακας με τους γκολτζήδες της Α’ Κατηγορίας…

 

Με τις αναμετρήσεις της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η αγωνιστική δράση για τη σεζόν 2016-17 στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με την ΑΕ Διδυμοτείχου να κατακτά ακόμα ένα πρωτάθλημα, το τρίτο συνεχόμενο, δίνοντας μάχη με τον δυνατό φέτος Ορέστη Ορεστιάδας που κρίθηκε την προτελευταία αγωνιστική.

Η μάχη αυτή της ΑΕΔ και του Ορέστη  που είχαν και τις καλύτερες επιθέσεις με 80 και 58 τέρματα αντίστοιχα μεταφέρθηκε και στους γκολτζήδες της κατηγορίας, με τον έμπειρο Χρήστο Γιαννόπουλο της πρωταθλήτριας ΑΕ Διδυμοτείχου να είναι ο πρώτος σκόρερ για τέταρτη σερί φορά έχοντας πετύχει 24 τέρματα στο πρωτάθλημα (12 στον Α’ Γύρο) και 33 συνολικά στην σεζόν αν προσθέσουμε και αυτά στο Κύπελλο ΕΠΣ Εβρου (7 τέρματα) και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος (2 τέρματα).

Ουσιαστικά ο Γιαννόπουλος αισθάνθηκε απειλή μόνο στον πρώτο γύρο, οπότε και οι επιθετικοί του Ορέστη Ορεστιάδας Μεμούρης και Παπαγιανίδης έδειχναν να τον απειλούσαν.

Στην δεύτερη θέση των σκόρερ με 14 τέρματα όπως και πέρυσι ήταν ο Χρύσανθος Μεμούρης του Ορέστη με 14 τέρματα (10 είχε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος), όσα είχε τελικά και ο έμπειρος Σεργκέι Αγγελακάκης της ΑΕΔ, ο οποίος επίσης έκανε ένα ακόμα καλό πρωτάθλημα και ήταν σταθερός σε όλη την διάρκειά του.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Ανέστης Παπαγιαννίδης του Ορέστη που πέτυχε μόλις 3 τερματα στον Β’ Γυρο σε αντίθεση με τα 10 του πρώτου, ενώ στην πέμπτη θέση ήταν o Ανδρέας Καλυμνιος, πρώην παίκτης της εφηβικής ομάδας του Πανθρακικού, ο οποίος αγωνίστηκε στην Θράκη Φερών στο πρώτο γύρο και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΔ στον δεύτερο, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τον τελικό κυπέλλου με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, αφού κατόπιν για προσωπικούς λόγους αποχώρησε.

Συνοπτικά, ο πίνακας των σκόρερς της πρώτης κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου έχει ως εξής:

24 τέρματα: Γιαννόπουλος (ΑΕΔ)

14 τέρματα: Αγγελακάκης (ΆΕΔ), Μεμούρης, (Ορέστης Ορεστιάδας)

13 τέρματα: Παπαγιαννίδης (Ορέστης Ορεστιάδας)

12 τέρματα: Καλυμνιός (8 Άλεξ/4 ΑΕΔ)

10 τέρματα: Κατσαμάγκας (Ιπποκράτης )

9 τέρματα: Καπετανίδης (Άρδας), Kαπανίκας (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Καρακασίδης (Εθνικός Αλ.), Γκαβανόζης (7 Θράκη Φερών/2 ΑΕΔ).

8 τέρματα: Πασχαλίδης (Ορέστης Ορεστιάδας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ…

http://gianniskart.polldaddy.com/s/%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%A0%CE%A3-%CE%88%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85